Поредната седмица в Черешката на тортата приключи, а победител стана

...
Поредната седмица в Черешката на тортата приключи, а победител стана
Коментари Харесай

Бесен Гатьо взриви "Черешката": Злобари сте всички, пробутахте калпавата Теодора! (ВИЖ ТУК)

Поредната седмица в " Черешката на тортата " завърши, а победител стана миската Теодора Мудева. На второ място началник Манчев класира Благо Мастагарков, който също се постара в кухнята и това му донесе високата оценка от Иван Манчев.

Всичко щеше да приключи по мед и по масло, в случай че не беше колоритният зевзек Гатьо. Пеньо Гатевски, както е цялостното име на Гатьо, се взриви безусловно и бесня сума време, поради несправедливостта към него (е, такова е мнението на индивида, всеки има право на такова).

Той се ядоса и упрекна останалите в завист и клеветничество по тази причина, че са му дали толкоз невисок общ брой от точки - едвам 33. Припомняме, че те не харесаха сьомгата на съотборника си, която била сурова и го наказаха с лишаване на точки, цялостният набор от които е 40.

Точно толкоз - 40, получи Теодора Мудева, която сама се разгласи като " калпава готвачка " и се опасяваше, че няма да й се получи нищо. За нейно благополучие обаче, тя има избраник - Румен Радев, който с ненаситност й оказа помощ в готвенето и по този начин Теди освен се показа добре, само че и завоюва.

" Злобари, които пробутаха калпавата Теодора... Ще ми дават те 7 точки, най-малко 9 давайте, бе, ей по този начин - от човечност и от кумова срама ", не може да се побере в кожата си Гатьо.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР