Поредната опасна мода сред подрастващите е така нареченият Зацепинг -

...
Поредната опасна мода сред подрастващите е така нареченият Зацепинг -
Коментари Харесай

Внимание! Нова опасна игра сред децата може да завърши със смърт

Поредната рискова мода измежду подрастващите е по този начин нареченият " Зацепинг " - пътешестване на сцепните устройства на релсов преносим състав, алармира свидетел, представен от " Новини ".

Опасното развлечение набира скорост от видеоклипове, популяризирани в Интернет и води началото си от Русия, където е необятно публикувано. У нас, едвам неотдавна се следи по-широкото му разпространяване измежду малчуганите, които излагат на риск живота си за няколко лайкове в обществените мрежи. Предизвикателството " Зацепинг " съставлява асимилиране на уменията за пътешестване на автосцепките на трамвайни, метро и ЖП мотриси, катерене по покривите на вагони и даже каране на скейтборд, хващайки се за задницата на транспортно средство.

В Русия имаше не един и два трагични завършека на тази безумна игра, у нас за благополучие, към момента няма трагични случаи. Не от дълго време, водачи на трамвайни мотриси същи сигнализираха в обществените мрежи за казуса и за рисковете, които се крият в рисковата игра. Проблем съгласно водачите на транспортни средства е и безразличието на пасажерите, които виждат детето, покатерено на задното сцепно устройство, само че не сигнализират, а се забавляват от опитите на дребните каскадьори. С идването на зимата, играта може да е още по-опасна, защото постоянно тези външни елементи са заледени и даже умел каскадьор не би съумял да се задържи върху дребната повърхност.

,,Необходими са незабавни ограничения за предварителна защита посредством медиите, учебните заведения и препоръки от страна на самите родители ", съобщи за " Новини " лидер на трамвайна мотриса по линия номер 22 в столицата, който е ставал очевидец на няколко рискови детски каскади.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР