Поредната кампания на Капачки за Бъдеще се проведе в Сливен,вкоято

...
Поредната кампания на Капачки за Бъдеще се проведе в Сливен,вкоято
Коментари Харесай

Кампанията „Капачки за Бъдеще“ с рекордно количество в Сливен

Поредната акция на „ Капачки за Бъдеще " се организира в Сливен,вкоято събраха рекордните 2620 кг. пластмасови капачки и 455 кг. алуминиеви кенчета. Кампанията е за закупуване на шеста детска кола за спешна помощ. Стотици хора се включиха в акцията, измежду които и доста деца.

" Доказахте, че положителното съществува! Не спирайте, да вярвате, да помагате един на различен, да се обичате и да вършиме чудеса. Благодарим Виродители, че възпитавате по този метод децата си, да бъдат положителни, да оказват помощ, да поддържат връзка, да се грижат за близките и да имат вяра в себе си. Имаше доста хора, с доста истории, всяка сама по себе си, извънредно скъпа и стойностна. Никое благосъстояние не е по скъпо от положителното.Надявам се да сме очевидци още добрини за по- заслужено бъдеще ", споделиха уредниците на „ Капачки за Бъдеще “-Сливен.

Тази година идеята е за закупуване на 6-та неонатална кола за спешна помощ.

Досега посредством акцията „ Капачки за бъдеще ” са дарени 22 кувьоза, 5 детски коли за спешна помощ и още над 40 медицински уреда. Петата детска кола за спешна помощ обгръща Област Сливен,Област Ямбол и Област Стара Загора. Подпомогнати са 40 лечебни заведения в цяла България. Спасени са над 1 000 детски живота. Рециклирани са над 1 милион кг пластмаса.3
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР