Поредната чалга двойка изгря на хоризонта. Изпълнители Адам и Десита

...
Поредната чалга двойка изгря на хоризонта. Изпълнители Адам и Десита
Коментари Харесай

Млади чалгари с опит да ги забележат: С песните си не успяват, пробват с изтъркани номера за личния си живот!

Поредната чалга двойка изгря на хоризонта. Изпълнители Адам и Десита са гаджета, твърди „ България Днес “.



Певицата сама разкри за връзката им и постави завършек на слуховете и спекулациите с кого е. Десита качи фотография на новата чалга двойка. На фотоса тийнидолите се целуват буйно. Досега Десита настойчиво криеше персоналния си живот. Певицата бе спрягана за гадже първо на Адам, а по-късно се твърдеше, че има връзка с различен сътрудник - Алекс Робов. Истината излезе нескрито и тя е в действителност е с Адам. И то не е от през вчерашния ден или през днешния ден. Двойката е дружно от няколко месеца, само че не разкрива за връзките си по заповед на шефа си.

Адам и Десита работят за Галин, който е техен продуцент. Най-вероятно заварката сред двамата  е станала около взаимната им работа. Миналата година Адам и Десита записах обща ария. Преди да се залюби с Адам, Десита имаше случка с починалия Денис Теофиков. Тогава певицата разкри за връзката си по същия метод, както и в този момент - сподели фотография на която се натискат в нощно заведение.

Мнозина почитатели на кръшните ритми заподозряха, че изпълнителите желаят да привлекат вниманието към себе си, с злословия от персоналния си живот, тъй като очевидно, с кариерата си не съумяват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР