Поредна лъжа, изречена в национален ефир. Така коментира министърът на

...
Поредна лъжа, изречена в национален ефир. Така коментира министърът на
Коментари Харесай

Със снимки на коридори и мазета продължава спорът кой е по по най министър на икономиката

Поредна неистина, изречена в народен ефир. Така разяснява министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов пред бТВ спекулациите на Калоян Методиев, че сега кабинетът на Стоянов се ремонтира.

Явно през времето, когато Методиев бе шеф на кабинета на министър Корнелия Нинова, не е излизал от шефския си офис и да види в какви условия работят останалите хора в министерството, установи Стоянов.
 Нинова зове: Спрете Никола Стоянов, той е опасност за националната сигурност Обновена
Нинова зове: Спрете Никола Стоянов, той е опасност за националната сигурност

От месеци министърът не е идвал в Народното събрание

Състоянието на политическия кабинет и този на министъра нямат нищо общо с това на пространствата, в които работят чиновниците на Министерството, съобщи Никола Стоянов и добави, че съгласно него е скандално по какъв начин предходното управление не е направило нищо, с цел да усъвършенства изискванията.

По думите му има открита обществена процедура за ремонт на коридори, фоайета и над 100 стаи на чиновници в Министерството на стопанската система и промишлеността.

Изпълнител на идния ремонт е определен и е с ценово предложение 163 359,88 лева, което е с над 50 000 лева по-ниско от индикативната стойност на публичната поръчка, за която е извършена транспарантна процедура по законовите правила, уточни Стоянов.

Той съобщи, че в границите на ремонта единственото планувано за кабинета му е промяната на три елементарни крушки с енергоспестяващи. Няма да позволи да се влагат средства в пространствата на управлението, до момента в който тези, в които работят чиновниците, не са ремонтирани повече от 15 години, добави още Никола Стоянов.

За да се опълчи на политическите спекулации, Министерството на стопанската система и промишлеността разгласява и фотоси на някои от пространствата, които следва да бъдат ремонтирани.
 Снимка 600417
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР