Поредна история за поредния некачествен индивид, а такива ги има

...
Поредна история за поредния некачествен индивид, а такива ги има
Коментари Харесай

Поредният селски тарикат, вживяващ се в ролята на мутра

Поредна история за следващия фалшив субект, а такива ги има доста у нас. Разказът на Габриела Витанова разчувства много хора и имаше необятен отзив в обществената мрежа. Селски хитрец отхвърля да си реалокира колата от място за инвалиди, без самият той да е подобен или да има подобен стикер на първокласния автомобил - БМВ. Със софийска регистрация, несъмнено - Сухопътни войски 0606 СР.

Действието се развива на 12 февруари вечерта, някъде към 18:30 часа, на паркинга на " Лидл " в Горубляне, където нормално местата по това време на денонощието са доста. Е, да, несъмнено, някои от тях са на много по-удобни места, които се отредени обаче за избрани хора от обществото ни.

Ето и разказът на Габриела Витанова:

" Аз и племеницата ми - неработоспособен с пожизнен ТЕЛК се насочваме към инвалидните места на паркинга. Точно пред мен паркира автомобилът от фотографията на последното свободно инвалидно място.

От автомобила слиза жена и общително я запитвам дали са с неработоспособен, тя ми дава отговор: " Не, с малко дете сме! " (не знаех, че родителите на дребните деца са с преимущество пред инвалидите).

Аз въпреки всичко общително я апелирам да се реалокират, тъй като съм с неработоспособен и няма къде да паркирам. В този миг от автомобила излиза “мъжът ” в това гордо българско семейство, и декларира, че нямало да реалокира колата и да си виждам работата, като най-нагло си вади детето от колата и се насочва към входа на магазина!

Поздравих го за мъжката постъпка и образеца, който дава на детето си (не, че го трогнах, той въпреки всичко е над закона, над разпоредбите, над човешките отношения).

Ако постът ми доближи до него, ще се веселя да осъзнае простотията си и да се замисли върху постъпката си и идващия път, когато реши да паркира на място за неработоспособен, да се замисли преди да го направи ".

Наглият малоумник, който сигурно е мъж с основно " Ж ", може и да е прочел постовете в обществените мрежи, както и материалът на Lupa.bg, само че сигурно първите 7 му липсват и това надали би го трогнало. Това демонстрира практиката и образците, в които са забъркани селски тарикати с готини голи, както и техните не по-малко нагли дами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР