Поредна истерия тресе БСП във вътрешнопартиен план на фона на

...
Поредна истерия тресе БСП във вътрешнопартиен план на фона на
Коментари Харесай

Таен запис до Lupa.bg: Гуцанов обработва пловдивската левица

Поредна нервност тресе Българска социалистическа партия във вътрешнопартиен проект на фона на трагичните процеси на национално равнище с клатенето на кабинета " Петков ", част от който е и левицата. Редакцията на Lupa.bg получи абсурден запис от среща на новия оргсекретар на " Позитано " 20 и народен представител от Варна Борислав Гуцанов в Пловдив, от който излиза наяве по какъв начин ще се манипулира идната в края на месеца градска конференция за нов червен водач под тепетата.

„ Всички лостове са в нашите ръце. Не ме карайте в прав текст да ви кажа какъв брой доста неща могат да бъдат направени “, споделя Гуцанов на пловдивските социалисти.

Записът разкрива и съответните способи на депутата, заменил отбранителния специалист Атанас Зафиров на последното съвещание на пленума.


Атанас Зафиров, досегашният оргшеф

" Въпросът е по какъв начин да ги създадем по този начин събранията, че да имаме триумф ", споделя Гуцанов. За задачата се оказва доста значимо авансово да бъдат конкретизирани делегатите във всяка една организация и предложенията за градски делегати, за бъдат готови хора да предложат съответните „ верни “ имена.

Демократичната традиция в Българска социалистическа партия е сведена до това, въпросните имена да бъдат конкретизирани единствено с „ Жоро, Пламен и Калин “, а по-късно да бъдат „ обработени делегатите “.

" Знаете по какъв начин да раздадете имената, по какъв начин да подскажете… ", нахъсва морският офицер.

Изглежда притеснително обаче, че той изрично дава своята глоба да бъдат провеждани конференции даже и при 25% минали събрания. Желанието на участници в инструктажа да бъде удължена акцията е контрирано, че по преценка на работната група събрания, които са „ с една дума наши “ могат да бъдат провеждани и отвън периодите.

Из редиците на Българска социалистическа партия настойчиво се приказва, че " Позитано " 20 към този момент си има определен нов ръководител в Пловдив и това е депутатът Иван Петков-Бебето, апетитен за единн от любимците на Корнелия Нинова.



Наши източници в Столетницата разкриват, че пловдивската организация е пред протест, изключително след промяната на Зафиров по необясними аргументи. И разкриват, че шефът на отбранителната комисия е бил отхвърлен поради " неуспеха " на младежката конференция преди няколко седмици, защото тя избра претендента на опозицията в Българска социалистическа партия, а не лансирания от Нинова комсомолец.

От тогава Зафиров и Гуцанов били в извънредно обтегнати връзки. Варненецът даже съответно обвинил бургаския народен представител, че персонално, като учредителен началник на Българска социалистическа партия, е отговорен за въпросния процес. От която следва и изненадващата му промяна. Твърди се даже, че пловдивските бесепари към този момент изпитвали самобитна носталгия по работата на Зафиров, тъй като той най-малко не газел устава на партията, за разлика от Гуцанов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР