Поредна гонка на АМ Тракия. По информация на NOVA, гонката

...
Поредна гонка на АМ Тракия. По информация на NOVA, гонката
Коментари Харесай

Пак гонка с мигранти на АМ Тракия. Предполага се, че шофьорът бяга в посока “Калотина”

Поредна гонка на Автомагистрала " Тракия ".

По информация на NOVA, гонката стартира в региона на " Траянови врата ". Екипите на Министерство на вътрешните работи пробват да спрат лек автомобил, в който се допуска, че има мигранти. Около Вакарел обаче го изпускат и стартира гонене.

 

Колата е отказала да се подчини на полицейски патрул на автомагистралата. От Министерство на вътрешните работи споделиха импровизирано пред БНР, че допускат, че в колата пътуват незаконни мигранти. В региона на " Църна маца " в преследването се е присъединил втори полицейски автомобил.

Колата се отклонява през Нови хан, след което е засечена на северната скоростна дъга. Предполага се, че водачът бяга в посока “Калотина ”.

Заради гонката, големи тапи се получиха в региона на Автомагистрала “Тракия ” и “Църна маца ”. Хората описват, че от време на време придвижването е било изцяло блокирано.

 

Гонката става в региона на София - на изхода от града и продължава до Вакарел, където лек автомобил " Шкода " с мигранти се отклонява и изплъзва на полицията.

В момента търсят колата, която е с полска регистрация.

По последна неофициална информация, лидерът е съумял да избяга на полицията и сега от Министерство на вътрешните работи търсят колата в регионите към Автомагистрала " Тракия ".

На входа на София откъм бул. " Цариградско шосе " има засилено полицейско наличие.

 

Полицията преследва кола с непозната регистрация на входа на София, за която има подозрение, че транспортира незаконни мигранти, заяви БНР. 

 

Според предварителна информация автомобилът е с полска регистрация.

Заради това имаше усложнение при влизането в града по Автомагистрала " Тракия " и се образуваха опашки в региона на " Църна маца ". 

 

Потребители във фейсбук разгласиха фотоси, на които се вижда по какъв начин колите чакат, а сред тях минава полиция. 

 

Преследването е траяло в посока Пловдив като на Вакарел автомобилът е съумял да се изпълне от полицейска засада.

 

По същия маршрут през вчерашния ден е минал и автомобила, който по-късно катастрофира в бус на полицията и рани тежко еднообразен. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР