Поредна доза лъжи на БФС бе разкрита. Излезе писмото, с

...
Поредна доза лъжи на БФС бе разкрита. Излезе писмото, с
Коментари Харесай

БФС с писмо към УЕФА: Бербатов е организатор на протестите

Поредна доза неистини на БФС бе разкрита. Излезе писмото, с което родната централа е поискала промяна на града за осъществяване на мача с Унгария, както и желанието спортното събитие да бъде извършено без аудитория.

 

В формалната страница за митинга и оставка на БФС във Facebook се популяризира оригинала на писмото, подписано от генералния секретар Борислав Попов. Шокиращото в коресподенцията е, че цялата виновност се хвърля върху Димитър Бербатов. В писмото е разказано, че се чака митинг на почитатели по време на мача България - Унгария като част от напъните на господин Димитър Бербатов и неговия екип да смъкват законния президент на БФС Борислав Михайлов. Припомнят се други изцепки на почитатели по време на футболни срещи, като те също са приписани като виновност върху опозицията на ръководството на футболния ни съюз.

 

Припомняме, че седмици преди провеждането на срещата и организацията към нея от БФС изрично заявяваха, че решението за мач без аудитория и промяна на града са в резултат на писмо от Столична дирекция на вътрешните работи и мнение на УЕФА. Оказва се, че това е следващият опит за илюзия и операция на обществото, а настояването е само и единствено на родната централа, страхуваща се да срещне националната обич.

 

Именно решението докара до невиждани кървави подиуми в центъра на София с ранени служители на реда и почитатели и с опустошения по инфраструктурата. Очаква се през седмицата решение за оставка на управлението по време на изключителния Конгрес на БФС.

 

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР