Поредна безсънна нощ във врачанското село Търнак заради страх от

...
Поредна безсънна нощ във врачанското село Търнак заради страх от
Коментари Харесай

Страх скова Търнак заради умишлените палежи!

Поредна безсънна нощ във врачанското село Търнак поради боязън от нови палежи.

Още на идната нощ, откакто пламнаха 4 къщи, хората забелязали по какъв начин човек се промъква към дома на самотно живееща стара жена. Те го подгонили, само че не съумели да го заловен.

Това се повторило и на идната нощ в друга къща най-после на селото. Доброволци се пробвали даже да заградят региона, до момента в който пристигна полицията, само че още веднъж не съумели.

„ В гонката участваха и кметът и полицията. Той обаче съумя да избяга”, описа локален гражданин.

За палежите има арестувани, жителите на Търнак обаче считат, че същинският подпалвач е към момента на независимост. „ Да, има арестуван за палежите, само че той не е причинителят. Смятам по този начин, тъй като опитите за палежи не престават. Хванали са още двама души на по 13-14 години, само че палежите не престават. Този, човек, който сме видели не е бил апаш, тъй като, в случай че беше подобен, той просто щеше да открадне”, сподели Искрен.

Бащата на един от арестуваните съобщи, че синът му има отклонения и проблеми с алкохола. „ Чувствам, че не е добре. Имаше моменти, в които откачаше. А и майка му беше шизофреничка. Не мога обаче да кажа дали синът ми е направил палежите”, добави той.

Един от локалните получил опасност по Фейсбук от подправен профил. „ Ей в този момент потеглям с мафията и ще умирате”, гласи част от полученото известие.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че няма да разясняват случая и, че те са свършили своята работа и не престават да го вършат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР