Поредна безсънна нощ под грохота на руските снаряди и ракети

...
Поредна безсънна нощ под грохота на руските снаряди и ракети
Коментари Харесай

Затишие в Украйна! Очаква се атака в Харков

Поредна безсънна нощ под грохота на съветските снаряди и ракети претърпяват жителите на украинския град Харков. В понеделник украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога приказва особено за обстановката в града. По думите му там няма военни бази и Харков безусловно предумишлено е удрян и то по цивилни цели.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1369
„ През нощта беше безшумно. Последните гърмежи бяха тъкмо след договарянията. След това стана безшумно. До момента е тишина “, описа за бТВ жителката на Харков Олена Черкасова.

Тя обаче не се надява на помирение, а вижда в затишието съветска ловкост.

Тя не знае каква е обстановката в този момент в града и по какъв начин наподобява сега селището: „ Не излизаме, доста рано стартира комендантския час “.

Сестра ѝ обаче е отишла да види какво става с нейното жилище и е споделила, че е чула обстрели. Вчера вечерта обаче двете са изгубили връзка.

„ Сега свършва комендантския час. По-късно се надявам да отворят магазините. И ще вървя да си купя храна през вчерашния ден вървях също “, споделя Олена.

По думиъте ѝ тя към този момент не се опасява от нищо: „ Настроени сме да бъдем мощни, в тази конюнктура не знам от кое място се взима тази мощ “.

Има хора, които са съумели да изоставен града, някои се намират към този момент в Полша.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1369  Държавният департамент на Съединени американски щати разкритикува Лукашенко по отношение на нашествието на Украйна Държавният департамент на Съединени американски щати разкритикува Лукашенко по отношение на нашествието на Украйна  Ирина от Украйна: Сирените вият непрестанно, нищо положително не ни чака Ирина от Украйна: Сирените вият непрестанно, нищо положително не ни чака  Китайското посолство изтегля свои жители от Украйна Китайското посолство изтегля свои жители от Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР