Поредицата на Говори ѝнтернет и Yettel изгрява с чисто нов

...
Поредицата на Говори ѝнтернет и Yettel изгрява с чисто нов
Коментари Харесай

„Аматьор“ подкаст идва с мощна подкрепа за повече спорт и активност през новата година

Поредицата на Говори ѝнтернет и Yettel изгрява с чисто нов уебсайт с богато наличие и извънредни смарт оферти за слушателите на всеки епизод  

С нов уебсайт и богато наличие „ Аматьор “ подкаст идва с мощна поддръжка за новогодишните обещания за здрав дух в крепко тяло. Надъхващата поредност на Говори ѝнтернет и Yettel към този момент се разполага нашироко на с доста повече потребна информация, фотоси, видео и извънредни оферти със смарт джаджи за слушателите на всеки епизод. Новият уебсайт на шоуто, което споделя какво е да изпробваш един спорт за първи път, идва с разнообразно меню от здравословни източници на допамин и дава обещание желязна мотивация за първата крачка към по-добрата ни версия тази година. В потребителите могат да намерят „ своето нещо “ или да предложат нов спорт или интензивност, в която водещият Еленко или някой от продуцентите на шоуто услужливо ще се опитва вместо тях.

 „ Аматьор “ подкаст идва с мощна поддръжка за повече спорт и интензивност през новата година

За да дадат кураж на всички, които към момента се двоумят дали да стартират, смелите сътрудници на „ Аматьор “ влизат в ролята на новаци в спорта, борят страха от сложната първа крачка и демонстрират, че няма нищо срамно да не те бива първоначално. Правят го постоянно в компанията на одобрен специалист в сферата, с който дават отговор на най-важните въпроси за начинаещите: кой, къде и по кое време може да практикува, нужна ли е екипировка и по какъв начин да изберем вярната, какви качества и добродетели развива съответният спорт, по какъв начин да упражняваме безвредно. Във всяко издание тандемът дилетант и про демонстрира и кои смарт технологиите ще ни оказват помощ да държим мотивацията си висока и да подобряваме представянето си всякога.

 „ Аматьор “ подкаст идва с мощна поддръжка за повече спорт и интензивност през новата година

В пъстрота списък на към този момент има 10 серии, които идват в съвършено съответствие ноу-хау, пот и развлечение. Поредицата започва на две колела с епизод, отдаден на градското колоездене, полита с парапланер във втора серия и оставя простора необятен с епизод 3 и преходи в планината. Епизод 4 се дава без пердах на бразилско джу джицу, а пети отдава нужното на духа и съзнанието с йога и медитация. Епизод 6 е напряко наложителен, в случай че тази година сме решили да се пробваме с бягането, а 7-и е за тези, които постоянно са желали да бъдат каубои. Епизод 8 подвига съществено оборотите и пулса със скуош, а с 9 въпреки катеренето да е в зала, стената е висока, адреналинът – също.

 „ Аматьор “ подкаст идва с мощна поддръжка за повече спорт и интензивност през новата година

С епизод 10 в пътеводителя на спортните дилетанти се подреждат функционалните тренировки, в които решително прохождаме благодарение на треньорите Паскал и Йордан Дичеви от Максфит. От любопитния диалог на корос фит гидовете с продуцента и дилетант на броя Димитър разбираме какъв фитнес е практикувал първобитният човек, за какво е нездравословно седенето и по какъв начин да подберем най-подходящите за нашата физика извършения с тест за подвижност и устойчивост.

 „ Аматьор “ подкаст идва с мощна поддръжка за повече спорт и интензивност през новата година

На 10.02. е премиерата на новия, 11-и, епизод на подкаста, в който за първи път в аматьорското премеждие ще се  впусне дама. Маргарита Доровска (Марги), която слушателите познават от различен подкаст от групата на Говори ѝнтернет – Говори Артистът – безусловно ще се гмурне в новата си роля и дружно с Тони Михайлов, републикански рекордьор и международен първенец в категория мастърс, с който ще поговорят за  изгодите от плуването, избора на басейн, работата с треньор, смисъла на стиловете и какво да вършим, в случай че ни влезе вода в ухото. В този епизод Yettel ще зарадва слушателите и със специфичен промокод amatior за 10% отстъпка на цялата серия Apple Watch SE 2022 в онлайн магазина на оператора.

 „ Аматьор “ подкаст идва с мощна поддръжка за повече спорт и интензивност през новата година

Желаещите да се абонират за „ Аматьор “ могат да го създадат изцяло гратис през amatior.bg или в мрежата за подкасти по собствен избор:

 

 

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР