Поредица от взривове разтърсиха тази сутрин украинския град Харков и

...
Поредица от взривове разтърсиха тази сутрин украинския град Харков и
Коментари Харесай

Руските бандити нанесоха поредни терористични ракетни удари срещу Харков и Запорожие

Поредица от гърмежи раздрусаха тази заран украинския град Харков и Запорожие, оповестиха украинските управляващи. Назначените от Русия управляващи в Херсонска област пък оповестиха, че четирима души са починали при ракетен удар на украинската войска, до момента в който прекосявали река Днепър.
 
" Днес към 8:00 ч. сутринта врагът обстрелва с ракети град Харков. Регистрирани са попадения в промишлен инфраструктурен обект в Киевския регион на града. Всички служби за незабавна помощ работят на място. Преди това са починали шестима души. Информацията за разрушенията и жертвите се прецизира ", заяви губернаторът на Харковска област Олег Синегубов в Телеграм и прикани жителите на втория по величина град в Украйна да се скрият в укритията.
 
Кметът на Харков Терехов съобщи, че по предварителна информация е уцелена административна постройка, ситуирана на територията на едно от харковските предприятия, има опустошения, тяхната степен и дали има потърпевши вследствие на противников обстрел се открива от Държавната работа за изключителни обстановки.
 

 
Ръководителят на Областната държавна администрация сподели, че през миналото денонощие в квартал " Богодуховски " 30-годишен мъж е бил приет в болница с пострадвания. В Купянское са ранени жена и мъж, надлежно на 56 и 58 години, както и 55-годишен мъж, който самичък е потърсил помощ.
 
Взривове е имало и в Запорожие, заяви губернаторът на региона Олександър Старух.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР