Поредица от неочаквани събития очакват зрителите тази седмица в четирите

...
Поредица от неочаквани събития очакват зрителите тази седмица в четирите
Коментари Харесай

Критични и взривоопасни ситуации предстоят за героите на „С река на сърцето“

Поредица от непредвидени събития чакат феновете тази седмица в четирите епизода на „ С река на сърцето “ в делничните дни от вторник до петък в 20:00 ч.

Напрежението в сериала на NOVA нараства, а героите му се изправят пред рискови провокации и съдбоносни решения. Става явен огромният проект на Зоран Васович (Игор Ангелов), който включва повече от Бонония и Драгажния флот. Петър (Александър Сано) изчезва от радара на сърбина, а конфликтът на ползи със Сома (Пламен Манасиев) към винарната идва на дневен ред. Лазар (Христо Петков) ще потърси брат си край караваната, само че там ще се натъкне на неприятна изненада.

Междувременно Вяра (Луиза Григорова-Макариев) открива ранения Петър след конфликта му с Горанов . Ще успее ли да се оправи напълно сама, с цел да му помогне да оцелее? Проблемните обстановки, в които се озовава, се оказват от ден на ден, и се постанова най-накрая да опише на някого всичко, което знае. Дали обаче приятелката ѝ Петя (Цветина Петрова) е единствената, която чува истината? След като Вяра будува цяла нощ, с цел да се грижи за Петър, на прага ѝ се озовава непредвиден клиент.
 С река на сърцето NOVA
Даниела (Анастасия Лютова) е принудена да вземе извънредно тежко решение, с цел да останат тайните от предишното секрети.

В светата обител на манастира Тополска (Мартина Апостолова) разкрива пред Лазар кой в действителност е бил Хималаеца (Леарт Докле). Тя посещава болничното заведение, в която е настанена Цвета Лозанова, с цел да научи повече за мистериозния случай, само че за първи път схваща за злокобните клюки, които се носят в града.
 С река на сърцето NOVA
Коко (Матьо Горанов) задава въпроси. Защо Вяра е напуснала Бонония в предишното? Пъзелът, който младежът все по-уверено реди, води към заключената стая 99. Борис (Александър Димов) стига до изрично решение по отношение на виноладите. Двамата с Вяра най-сетне водят прям диалог.

Не пропускайте да разберете какви вълнуващи събития чакат още героите на фамилната сага „ С река на сърцето “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ С река на сърцето “ на страницата и на фамилната сага.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР