Поредица от любопитни снимки и видеоклипове на Шон Мендес и

...
Поредица от любопитни снимки и видеоклипове на Шон Мендес и
Коментари Харесай

Шон Мендес и Камила Кабейо - отново обменят страстни целувки

Поредица от любопитни фотоси и видеоклипове на Шон Мендес и Камила Кабейо се появиха из обществените мрежи в последните дни.

Двамата реализатори, които преди към година завършиха близо тригодишната си връзка, бяха видяни да разменят голям брой обятия и целувки. При това обществено, до момента в който участваха на провеждащия се сега калифорнийски фестивал за музика и изкуство Coachella.

Случващото се провокира редица спекулации, че Шон и Камила още веднъж са разпалили пламъка на възприятията между тях.

24-годишният Шон и две години по-възрастната Камила, които се разделиха през ноември 2021 година, бяха снимани да беседват между тях. А малко по-късно последваха и голям брой прояви на физическа непосредственост, включително и буйни целувки.

Срещата сред Шон и Камила се случва едвам няколко дни, откакто се появиха редица клюки за възможна връзка сред артиста и 26 години по-възрастната от него Джоселин Миранда. 51-годишната жена е експерт по хиропрактика и постоянно работи с Шон преди негови концерти. Двамата нееднократно са засичани на разходки, в магазини, заведения за хранене и даже към дома на Шон в Лос Анджелис. Присъстваха дружно даже на формалното празненство след раздаването на премиите Грами при започване на годината.

От своя страна Камила също имаше своите любовни прекарвания в последните месеци. През 2022 година излизаше с Остин Кчвич, основател на приложението за запознанства Lox Club, с който разменяха даже буйни целувки на обществени места.

" На Камила ѝ подхожда фактът, че той се занимава с технологии, с неща напълно разнообразни от шоубизнеса. Това е нещо ново за нея и несъмнено по всичко проличава, че доста се любува ", споделя тогава човек, непосредствен до певицата пред Hollywood Life. Въпреки близостта им обаче двойката постави завършек на връзките си през февруари 2023 година

А какво тъкмо ще се случи сред Камила и Шон - очевидно следва да разберем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР