Новините от украинския фронт показват, че се развива катастрофална ситуация

...
Новините от украинския фронт показват, че се развива катастрофална ситуация
Коментари Харесай

Британски анализатор: Ситуацията на фронта е отчайваща, ВСУ са на ръба на паниката

Новините от украинския фронт демонстрират, че се развива пагубна обстановка за украинската войска. Това съобщи английският анализатор Александър Меркурис в .

Според Меркурис съветската войска няма да спре натиска в този момент и ще продължи настъплението.

„ Обърнете внимание какво споделя Песков. Той приказва за възходящата суматоха на първа линия и това е информация от първо лице. Така че украинците са в суматоха, руснаците имат информация от първа ръка за това, която получават от своите войски на фронтовата линия и която е донесена чак до Кремъл. Но по-късно Песков продължава да изяснява, че в този момент е доста значимо да продължим инерцията... Това, което Песков споделя, е, че руснаците няма да стопират, да забавят натиска. Те усещат, че украинците в региона са в капан и по тази причина е пристигнал моментът не да отпускат хватката си, а да продължат да упражняват напън, с други думи да продължат настъплението “, сподели специалистът.

„ Новините от Авдеевка и Очеретино демонстрират за какво в действителност са в суматоха. И мненията на не какъв да е, а на самия военачалник Сирски, които не удостоверяват изцяло суматохата, само че въпреки всичко приказват за сериозна оперативна рецесия, от която суматохата е много евентуална. Така че обстановката е доста неприятна “, сподели Меркурис. /Епицентър.БГ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР