Поредица аварии последваха почти моментално след пускането на парното в

...
Поредица аварии последваха почти моментално след пускането на парното в
Коментари Харесай

Аварии спряха парното в София дни след пускането му

Поредица повреди последваха съвсем мигновено след стартирането на парното в София на 5 ноември. Топла вода няма нито в чешмите, нито в радиаторите в елементи от най-малко 10 столични квартала, оповестява на сайта си  " Топлофикация " -София.

На 7 ноември спря топлото в елементи от жк. " Яворов " и " Левски Б ", чака се повредите да бъдат оправени през днешния ден.

В " Люлин " 4 и 5 няма парно от през вчерашния ден, чака се това да се оправи до края на днешния ден. 

Подобна е обстановката в елементи от " Младост " 1, 2, 3 и 4 - като прогнозата е повредите да бъдат отстранени до на следващия ден по обяд. 

В " Разсадника ", " Илинден ", " Красна поляна ", " Гевгелийски " и " Западен парк " е налице цялостно прекъсване на топлоподаването - като от " Топлофикация " дават обещание възобновяване до на следващия ден, рано сутринта.

Отделни повреди има в " Яворов ", " Гео Милев ", " Лозенец " и центъра на столицата.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР