Пореден завладяващ филм могат да гледат тази вечер пловдивчани. Методът

...
Пореден завладяващ филм могат да гледат тази вечер пловдивчани. Методът
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, гледайте Уил Смит като баща на тенис звез...

Пореден вълнуващ филм могат да гледат довечера пловдивчани. " Методът на Уилямс " е още един шедьовър, включен в програмата " Киномания " на Lucky Дом на киното на ул. " Гладстон " 1. Лентата е отдадена на Ричард Уилямс, татко на най-успешната тенисистка на новия век Серина Уилямс и нейната сестра Винъс.

Прожекцията стартира в 18,45 ч. с присъединяване на световноизвестните Уил Смит, Дилан МакДермат, Сузи Абромейт, Тони Голдуин, Джон Бернтал, Ерин Камингс. Филмът на Рейналдо Маркъс Грийн е спортна драма, която предлага забавен сюжет с биографични моменти.

Филмът споделя за историята на семейство Уилямс, което работи дружно, с цел да сбъдне една фантазия. Въпреки че истинското заглавие на кино лентата е " King Richard ", у нас той излиза под името " Методът Уилямс ". Още когато дъщерите му са към 4-годишни, Ричард изготвя проект от 78 страници за техните професионални кариери в тениса. Той стартира да тренира девойките на кортове в Комптън и те бързо загатват за гения си на разнообразни шампионати. Сестрите Уилямс са измежду най-големите имена в историята на женския тенис, като Серина е с 23 победи в шампионатите от Големия шлем.

Разтърсващата същинска история демонстрира по какъв начин непоколебимата религия на един татко ще трансформира дъщерите му в митове на тенис корта. Номинираният за " Оскар " Уил Смит се превъплъщава в бащата на Винъс и Серина Уилямс. След високата оценка на рецензията се чака тази основна роля да му донесе нови самопризнания в идния сезон на филмовите награди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР