Пореден вандалски акт над български клуб в Северна Македония, написа

...
Пореден вандалски акт над български клуб в Северна Македония, написа
Коментари Харесай

Ковачев за поредното нападение над български клуб в Охрид: Не можем повече да си затваряме очите пред очевидното

Пореден вандалски акт над български клуб в Северна Македония, написа във Facebook, евродепутат /ЕНП.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 734
Предполагам, че управляващите в Скопие още веднъж ще се разграничат, само че не можем повече да си затваряме очите пред очевидното.

Постоянният очевиден или затулен диалект на ненавист против България и българската история от страна на ръководещи и съпротива е определящ за основаването на средата в която такива самостоятелни вандалски актове стават разумни и дефакто " естествени " и " оправдани ".

* Липсата на обективни санкции за причинителите на тези актове, както се случи с палежа в Битоля;

* Гласуването на цялостен нов закон, ориентиран характерно против българските клубове;

* Предприетите от управляващите наказателни процедури за смяна на имената или уставите на българските клубове в Битоля, Охрид и Богданци са:

Индиректен карт бланш за всевъзможни лумпени да палят, вандализират и обругават българските клубове и да подлагат на тормоз, оскърбление и боязън всеки, който намерено се разгласи за българин в Северна Македония.

Призовавам управляващите и опозицията в Скопие освен да осъдят този следващ вандалски акт, само че и да прекратят неотложно и абсолютно, както с говора на ненавист против България, по този начин и с действителните си дейности с които основават, подтикват и оправдават тази рискова среда на ненавист и принуждение! Ако тази полуда не се приключи, опасявам се, че не е надалеч деня в който ще имаме и следващия " самостоятелен " акт, само че към този момент непоправими и съдбовни последици.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР