Пореден случай на спор за паркомясто в София, при който

...
Пореден случай на спор за паркомясто в София, при който
Коментари Харесай

Вижте какво се случи с нагло паркиран бус в София

Пореден случай на спор за паркомясто в София, при който има материални вреди, съпроводени с отправянето на притеснително обръщение. Ситуацията се разиграла в квартал " Света Троица ", пише glasnews.bg.

Мъж разкрил служебния си бус нашарен с черен спрей, а на страничното стъкло била сложена и записка.  

" Спирай си пред вашия блок.... Продължавай по този начин и ще го видиш по какъв начин гори, а и стъклата са скъпи ", написа на бялото листче.

Посланието не дава аргументи за подозрение в претекста за вандалската демонстрация. По-притеснителното е, че мъжът твърди, че причинителят на похищението е дете. Което съгласно него е било подтикнато да извърши въпросните дейности.



" За огромния, който си е помислил,че паркинга му е бащиния. Да се беше свързал с мен, преди да караш деца да вършат закононарушения, за които може да пострадат от някой по-луд ", написа Методи Л.

" Защо не дойдеш очи в очи, кажи като човек - " Абе пич махни го тоя бус,че си ми спрял на " мястото ", "  чуди се той.

" Вижда се доста ясно детето и по какъв начин драска,но въпроса е,че е накарано от някой...Щетите са оправени, само че въпросът е кардинален ", заключава той.

Мъжът споделя, че има и фрагменти от видеорегистратор, които са записали вандалщината. Мъжът употребява обществените мрежи, с цел да открие подстрекателя. Но след това добавя, че е предал записите  в Трето РПУ.

Това надалеч не е първият случай, при който жители изпълзват бележки със закани, с цел да уредят проблеми с паркиране в огромните градове. Понякога те са съпроводени и с посягане върху непозната притежател.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР