Пореден случай на насилие срещу жена, завършил фатално. 40-годишната Анита

...
Пореден случай на насилие срещу жена, завършил фатално. 40-годишната Анита
Коментари Харесай

Брутално убийство на жена след домашно насилие потресе Перник

Пореден случай на принуждение против жена, приключил съдбовно. 40-годишната Анита Димитрова беше открита мъртва в събота в дома на брачна половинка ѝ. 41-годишният Димитър Димитров е арестуван по съмнения за убийството.

Тялото на жертвата е намерено в жилището на обвинения. По него е имало голям брой пострадвания. Мъжът е арестуван за период до 72 часа. Повдигнати са му обвинявания за съзнателно ликвидиране. Aко бъде приет за отговорен, той ще получи от 10 до 20 години затвор, съобщи Нова тв.

Обвиненият за убийството в Перник Димитър Димитров се е обадил на бащата на брачната половинка си Анита с думите, че „ нещо неприятно се е случило. След това едно от двете деца на фамилията, които живеят при баба си и дядо си, е подало сигнал за убийството в полицията ”. Това стана ясно от брифинг на прокуратурата в града.

По думите на старши комисар Павел Млеканов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, самата специфичност на случая подсказвала, че е осъществено тежко престъпно закононарушение, в което има предумисъл. „ Дали убийството е осъществено в положение на афект е различен въпрос ”, акцентира той.

От прокуратурата подчертаха, че в качеството на обвинен Димитър Димитров се е възползвал от правото си да не дава пояснения. „ Пред близки, пристигнали на място в жилището, е декларирал, че не той е направил действието ”, съобщи Стоилова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР