Пореден случай на жестоко отношение към животно.В социалните мрежи постовете

...
Пореден случай на жестоко отношение към животно.В социалните мрежи постовете
Коментари Харесай

Намериха куче, изхвърлено в закопчан куфар СНИМКИ

Пореден случай на грубо отношение към животно.

В обществените мрежи постовете за бедстващи кучета са в обилие, в този момент обаче попадаме на подобен, който няма по какъв начин да не отразим. Става въпрос за проявено грубо отношение към малко куче.

Христо Христов е намерил малко кученце, изхвърлено в закопчан куфар до резервоар в софийския квартал " Света Троица ". Той споделя, че е чул скимтене, минавайки покрай контейнерите, точно тогава схванал, че там се намира бедстващото животно. Самото кученце е предписание опити да се измъгне от клопката.

Христов незабавно е освободил животинката от закопчания куфар и хукнал към ветеринарната клиника.

" Направен й е 3D тест и за благополучие е негативен. Обезпаразитена е вътрешно и външно. За благополучие е в съвършено здраве! ", споделя Христо.

Мъжът написа в обществената мрежа Facebook, че кученцето евентуално е микс сред, пинчер и френски булдог. Тежи 2.5 кг. и е на не повече от 2 месеца. " Лекарите споделиха, че надали ще мине 10 кг. ", прибавя Христов.

В момента четириногото е приютено от спасителя си, само че мъжът признава, че няма възможност да задържи кучето, защото има още три. Христов незабавно търси виновни и съзнателни стопани. " Адски е блага! ", споделя той за дребното куче.

Мелиса Грозданова поздравява Христо, че е избавил кучето и се надява да стане ясно кой е оставил животинката в куфар до контейнерите. " Няма ли метод да се разбере, кой я е оставил там? Камери, очевидци? Все отново това е закононарушение и не би трябвало да оставяме такива хора без наказване ", разяснява тя.

Коментират и доста други хора, които имат предпочитание да приютят кученцето за непрекъснато, само че Софи Алексова поучава Христо да внимава на кого дава животинката.

" Проучете хората, които имат предпочитание да го осиновят, разпитайте къде и при какви условия ще се отглежда, срещнете се с претендентите, задължително настоявайте да я виждате понякога и да бъдете уведомяван за положението й ", написа Алексова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР