Пореден случай на агресия на пътя. Мъж размаха пистолет заради

...
Пореден случай на агресия на пътя. Мъж размаха пистолет заради
Коментари Харесай

Мъж размаха пистолет към други шофьори, направили му забележка

Пореден случай на експанзия на пътя. Мъж размаха револвер поради забележка за рисково шофиране. Това се вижда на фрагменти, публикувани в обществените мрежи. Случката е от през вчерашния ден, а мястото - " Цариградско шосе " в София. Авторът на клипа твърди, че мъжът се показал като служител на реда от столичното 8-мо районно полицейско ръководство. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са почнали инспекция по случая.

София

Димитър Бояджиев споделя във Facebook, че малко преди пет следобяд в неделя на автомагистрала " Тракия " в региона на Ихтиман, автомобил тръгнал да изпреварва отдясно колата зад него. Бояджиев предположил, че водачът ще изпревари и него и останал в лявата лента.
Димитър Бояджиев: В момента, в който се изравнява с мен стартира да навлиза преднамерено в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на лидера и по какъв начин изпреварва в спешната лента
В София светофара на " Цариградско шосе " и Горубляне стопира колоната от коли и Бояджиев и различен лидер решили да попитат водача за какво заплашва живота на фамилиите им и другите участници в придвижването.
Димитър Бояджиев: В момента, в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя си, той вади револвер и слиза от автомобила. След което афишира, че служител на реда и ни засичал, тъй като не сме му създали път. По случая е подаден сигнал към 8-мо районно.
От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че подобен сигнал е подаден и са почнали инспекция. Уточниха, че са предложили подпомагане на лидера, само че той отказал, тъй като към този момент не бил на мястото. Заявил обаче, че през днешния ден ще подаде тъжба за случая.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР