Пореден скандал се развъртя около патрЕотите и този път в

...
Пореден скандал се развъртя около патрЕотите и този път в
Коментари Харесай

ИМОТИТЕ НА ЕДИН „ПАТРЕОТ“ И ПОТОМСТВЕН АГЕНТ НА ДС

Пореден скандал се развъртя към патрЕотите и този път в центъра е шишко министъра Каракачанов. Оказва се, че актуалната партия Вътрешна македонска революционна организация действително няма нищо общо с историческата. Да, обаче Държавна сигурност поставя сътрудника си отпред на това измисленото Вътрешна македонска революционна организация и му връща национализираните парцели. Давам му ум да ги трансферира от партията във фондация и посредством фондацията си, която е частна нищо, че се споделя Вътрешна македонска революционна организация, Каракачанов открадва нелегално всичките исторически парцели за десетки милиони левове. Повечето като Славчо Атанасов и Борис Ячев го напущат поради тези зулуми. Сега Държавна сигурност или Движение за права и свободи отново го инсталираха министър.

рандиозен корупционен скандал е на път да раздруса предизборното политическо пространство у нас, броени дни преди изключителните парламентарни избори. Оказва се, че един от водачите на тези, които най-вече подлагат на критика политическото статукво и водачите на огромните казионни партии за необяснимите им благосъстояния, в действителност не им отстъпва ни минимум по персонално имане. Иде тирада за лицето Красимир Дончев Каракачанов. Оказва се, че Джаба челник, както е по-известен Каракачанов измежду своите съратници, с изключение на да върти чевермета и да гълтам по няколко мешани скари на едно хранене, имал и неподозирани други гении. А точно, да натрупа парцели на свое име. Остава мистерия, по какъв начин един партиен служител като него, който през целият си живот не е работил нищо друго, с изключение на да бъде функционер на заплата в другите превъплъщения на сурогатната Вътрешна македонска революционна организация (фалшификат на историческата организация) след 1990 година е съумял да придобие толкоз доста персонални парцели в цялата страна. А те в действителност са доста! Но да стартираме поред…

Първата перла в имотната корона на лицето Красимир Дончев Каракачанов е сложена през 2003 година, когато водачът на Вътрешна македонска революционна организация закупува апартамент в един от най-скъпите софийски квартали – „ Изток” с повърхност от близо 130.00 кв. м. Всеки, който желае да ревизира цената на един подобен парцел, дано просто отвори първият попаднал му уебсайт за недвижими парцели и ще разбере, че пазарната му цена никога не е под 200 000 евро!

Имотният рейд на чеверме комитата продължава и през 2004 година и 2005 година Тогава в две поредни години Каракачанов придобива апетитни парцели на морето, а точно жилищна постройка намираща се във вилната зона на Кранево и аграрен парцел от 1173 кв.м. в землището на с. Осеново, Община Аксаково.

През 2013 година Каракачанов закупува парцел от 1000 кв.м. в Община Трявна, който няколко месеца по-късно той и брачната половинка му – прокурор в Софийска градска прокуратура великодушно подаряват на бащата на Красимир Каракачанов – видния функционер на казионното Български земеделски народен съюз по времето на комунизма Дончо Каракачанов. Според осведомени, към дата днешна в този парцел покрай Трявна има повдигнат хотел.

Последната имотна облага на хитрец патриота е от предходната 2016 година Тогава малко след президентските избори, в края на месец декември Каракачанов закупува близо декар и половина в землището на с. Любовище, Община Сандански. Можем единствено да допускаме, по кое време тъкмо ще бъде повдигнат на това място идващия хотел от бизнес империята на Красимир Каракачанов.

Най-омерзителното в цялата политико-икономическа активност на Каракачанов обаче е в това, че същият употребява парцели на ръководената от него „ Фондация ВМРО”, с цел да натрупа лични финансови дивиденти. За какво става дума? През 2007 година Каракачанов изтегля заем за лична приложимост от Банка ДСК, който обезпечава с парцел на „ Фондация ВМРО” в град Петрич! Как става това? Ами доста просто. Физическото лице Красимир Дончев Каракачанов подписва контракт за банков заем с Банка ДСК. Банката обаче желае съответните гаранции, че заемът ще бъде върнат и упорства да получи съответните обезпечения. Обезпечението е обещано навреме от юридическото лице „ Фондация ВМРО”, което учредява договорна ипотека в интерес на Банка ДСК върху собствен парцел в град Петрич, за същия да послужи като поръчителство по кредитното обвързване на физическото лице Красимир Дончев Каракачанов. Председател на Управителния съвет и представляващ „ Фондация ВМРО” е… физическото лице Красимир Дончев Каракачанов.

Прокуратура, Съд, Национална агенция за приходите, Сметна палата, ЧУВА ЛИ НЯКОЙ…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР