Пореден фен изяде бой от гадже на Преслава и по

...
Пореден фен изяде бой от гадже на Преслава и по
Коментари Харесай

Новото гадже на Преслава преби неин обожател в Пловдив



Пореден почитател изяде пердах от гадже на Преслава и по всичко проличава, че тази наклонност няма да отшуми, твърди hotarena, като се базира на свидетел.

Свидетелят е останал засегнат от грозните подиуми, разиграли се на концерта по случай 16-годишнината на чалга малкия екран, който се организира в Пловдив в зала „ Колодрума “ преди няколко дни.

Информаторът издава, че гаджето на Преси се „ изживява като неин прислужник, който й носеше багажа и не се отделяше от нея и за минута “. Независимо къде отивала изпълнителката – в гримьорната или да се разноски в близост, Павката търчал след нея като правдиво кученце.

„ Плевенският мачо очевидно се вживя, тъй като атакува с ритници и юмруци нищо неподозиращия почитател Веселин, който по това време си правеше селфи с друга чалга звезда – Теди Александрова. И това се случи пред очите на безучастната Преслава “, разказва обстановката източникът.

„ Фенът остана и без телефон, който беше изтръгнат от ръцете му. Веднага случката обиколи задкулисието, като най-изплашена беше Анелия. Явно Преслава има остаряла омраза с този почитател, само че не й прави чест да употребява такива мутренски похвати от близкото минало “, заключва очевидецът на грозната кавга.

тагове преслава гадже почитател бой
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР