Порасналите бургаски младежи от 80-те и 90-те години отново пожелаха

...
Порасналите бургаски младежи от 80-те и 90-те години отново пожелаха
Коментари Харесай

Култовото място на поколението Х ще ни върне в края на 90-те

Порасналите бургаски младежи от 80-те и 90-те години още веднъж пожелаха да си създадат „ Среща на Дупки “, както в миналото. Това ще е трето издание. Първите две бяха посетени от стотици хора – към този момент осъществени в живота, с разнородни специалности, доста от тях доведоха децата си.

Тази година събитието ще се организира на 29 декември на нормалното място. Частта му, която ще премине навън, ще е от 18 до 22 часа. След това празненството се мести в бар „ Алайв “.

На „ Дупките “ музика още веднъж ще пуска DJ Ivo Happy. Ще си напомним знакови песни, които въодушевиха това потомство и направиха Бургас толкоз забавен с другите му субкултури от края на предишния милениум.

На мястото ще бъдат обезпечени коктейлни маси, към които да се събират фирмите от остарели другари. Също кошове и торби за боклуци, 2 мобилни тоалетни. Веднага след 22 часа ще стартира разчистване на региона.

На срещата е добре пристигнал всеки, който изповядва разбиранията на Поколението Х. Или просто харесва неговата музика.

Организатор на събитието е Иван Янков – графити художник и музикант от нашумялата бургаска тайфа Лек Сити Кейс. То е стиковано с Община Бургас и Първо РПУ.

Организаторите приканват живеещите наоколо до „ Дупките “ да проявят самообладание и схващане. И те са добре пристигнали на срещата, която се провежда единствено един път в годината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР