Поради забавяне на административните процедури и последващите от това промени

...
Поради забавяне на административните процедури и последващите от това промени
Коментари Харесай

ТЕЦ "София-Изток" ще бъде спряна от 30 август до 11 септември

Поради закъснение на административните процедури и последващите от това промени в графиците за осъществяване на строително-монтажните работи по реконструкцията на авариралия през зимата магистрален топлопровод, работата на Топлоелектрическа централа "София-Изток " ще бъде спряна в интервала от 30 август до 11 септември, в това число, оповестиха от "Топлофикация София ".

В посочения интервал без топла вода ще останат клиентите от ж.к. "Дружба " 1 и 2, Промишлен регион "Гара Искър ", ж.к. "Младост " 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. "Дървеница ", кв. "Мусагеница ", кв. "Витоша ", ж.к. "Студентски град ", ж.к. "Изток ", ж.к. "Изгрев ", ж.к. "Дианабад ", ж.к. "Лозенец ", ж.к. "Гео Милев ", кв. "Яворов ", кв. "Иван Асен Втори ", ж.к. "Подуяне- център ", кв. "Редута ", ж.к. "Слатина "; кв. "Цариградски комплекс ", Академия на Министерство на вътрешните работи, ВТУ "Т. Каблешков "; м. "Къро "; кв. "Полигона ", НРТЦ, ЗИТ, Българска академия на науките - ХМС, БАН-Враня, резиденции.

С оглед на минимизирането на неудобствата за потребителите, графикът за прекъсване на централата е комбиниран с профилактиката на газоснабдяващите уреди.
Информацията за периодите на прекъсване на топлата вода и засегнатите квартали е оповестена в уеб страницата на сдружението - www.toplo.bg, и във Facebook - www.facebook.com/www.toplo.bg.

Повече детайлности клиентите могат да получат на осведомителния телефон в колцентъра на компанията - 0700 11 111. За времето на ремонтите, на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните известия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР