Поради тежките загуби, за които се твърди, че са претърпели,

...
Поради тежките загуби, за които се твърди, че са претърпели,
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия има трудности да поддържа повече от една значима ос на настъпление

Поради " тежките загуби ", за които се твърди, че са претърпели, съветските военни елементи са принудени да се изтеглят краткотрайно от Украйна назад в Русия и Беларус, " с цел да се реорганизират и снабдят отначало ", съобщи Министерството на защитата на Обединеното кралство в последната си актуализация на разследващите данни в сряда.

Подобна активност оказва спомагателен напън върху така и така напрегнатата логистика на Русия и демонстрира компликациите, които Русия среща при реорганизирането на своите елементи в предните региони в Украйна.

Русия евентуално ще продължи да компенсира понижената си дарба за наземни маневри посредством всеобщи артилерийски и ракетни удари, се показва още в последната разследваща информация на английското военно министерство.

Министерството на Обединеното кралство интерпретира заявения фокус на Русия върху офанзивата в Донецк и Луганск, като " безмълвно самопризнание " от нейна страна, че тя изпитва компликации да поддържа " повече от една значима ос на нахлуване ".

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна също предизвести в последната си актуализация, че обещанието на Русия за евакуиране на войски покрай украинската столица Киев евентуално е ротация на обособени елементи, целяща да сътвори " неправилно разбиране " за проекта на Москва да обкръжи града.

" Руските окупатори се пробват да запазят окупираните по-рано граници “, се споделя още в актуализацията, като се прибавя обаче, че сега войските " не правят дейни настъпателни интервенции в тези региони ".

Междувременно английският вицепремиер Доминик Рааб сподели пред Sky News, че отговорът на Русия за деескалация на обстановката в Украйна ще се мери по-скоро с техните дейности, в сравнение с с думи.

Рааб съобщи, че съществува " прочут песимизъм ", че Москва може " да се прегрупира, с цел да нападна още веднъж ".

Освен това той съобщи, че " руснаците имат дълга история в разполагането на наемници “, наричайки това " обезпокоителен знак ". Рааб обаче добави, че това също по този начин " демонстрира какъв брой подвластни са те (руснаците от тези наемници) заради слабостта и крехкостта на техните професионални сили ".

Вицепремиерът акцентира, че " запазването на доказателства в нестабилната обстановка в зоната на военни дейности, въпреки и мъчно, е значимо, защото ще помогне за бъдещото решение дали Русия е направила военни закононарушения в Украйна ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР