Поради огромния интерес към мача с Еспаньол от Лига Европа

...
Поради огромния интерес към мача с Еспаньол от Лига Европа
Коментари Харесай

Лудогорец пуска и сектор Г в продажба за мача с Еспаньол

Поради големия интерес към мача с Еспаньол от Лига Европа на 24 октомври от 19,55 ч. ПФК Лудогорец пуска в продажба за своите почитатели билети за бранш "Г ". Входните талони за останалите браншове са изчерпани, като остава минимално количество за естрада "Моци ". Билети за бранш "Г " сега се продават на клубната база на цена от 10 лева

Лудогорец приема и поръчки за билети от България и чужбина на мейл [email protected]

Клубът припомня, че последователите имат опция да си закупят входни талони и за последния дуел на първенците в група Н на "Лудогорец Арена " - против Ференцварош на 12 декември.

Клубът припомня, че за мачовете от Лига Европа и шампионата на Първа лига на стадиона се влиза единствено против документ за идентичност, който би трябвало да бъде показан на органите на реда.

Мaлолетните и малолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани против попълнена декларация от компаньон. Бланките могат да бъдат открити на касите на "Лудогорец Арена " и би трябвало да бъдат попълнени прецизно, с цел да се улесни пропускателния режим на стадиона директно преди началото на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР