Поради големия интерес и множеството Ви запитвания, приятели, реших да

...
Поради големия интерес и множеството Ви запитвания, приятели, реших да
Коментари Харесай

Метод за пречистване на черен дроб и жлъчка

Поради огромния интерес и множеството Ви запитвания, другари, взех решение да кача най-накрая в детайли изложение на тази процедура, с цел да Ви е на разположение във всеки вероятен миг и да знаете по какъв начин да я извършите, по какъв начин да се подготвите, и какво да очаквате.

Преди години моето ентусиазъм и скъпа информация получих от Мер и нейния уебсайт “Земя назаем ”, и методологията, която ще опиша е взаимствана от там.

В черния дроб непрестанно се отсрочват всевъзможни отпадъчни тайни, втвърдени и напластени пластове шлаки, непреработени тежки субстанции и отрови. Всичко това се съчетава със злобен сок и се напластява във тип на зеленикави жлъчни формирания в черния дроб и жлъчката. Не един път са ме питали “Какво се е случило с черния ти дроб, че да имаш потребност да го чистиш? ” . Нищо изключително – споделям аз. Просто се храня. А даже и да се храниш по най-хубавия метод, нечистата храна въпреки всичко си дава своето отражение, и в организма се натрупват всевъзможни нежелани субстанции, които попречват положителното ни здраве. Вярвам, че ще се съгласите, че даже да ходите единствено по чистите планински върхове, отново се къпете, нали? Както и преди съм Ви споделяла – тялото ни се нуждае както от регулярни външни душове, по този начин и от вътрешни такива.

Всеки от нас си носи няколко кг от тези отрови и неприятни напластявания. Не е нужно да сте имали болки, рецесии и впрочем проблеми с черния дроб и жлъчката, с цел да пристъпите към това филтриране. Уверявам ви -всеки от нас си ги има тези напластявания и те задръстват организма ни.

Пролетните месеци са най-подходящото време от годината за процедури за филтриране на организма. Винаги се стартира от основата на здравето – дебелото черво. Следват черен дроб, жлъчка, лимфна система. Има и йогийски практики за изчистване на носоглътката. Има и разновидности за надълбоко клетъчно разчистване, които изсмукват токсините от дълбоките клетъчни депа на всички места в тялото и почистват и наслагванията в дебелото черво. В нея се употребяват и основни минерали като магнезий, цинк и селен, които подкрепят изхвърлянето на токсините. За всеки организъм, за всяко положение и характерно положение има разновидности.

Пречистването на черния дроб не е следващата фешън диета, въпреки че посредством нея е допустимо да се смъкнат килограми. Но имайте поради, че те ще бъдат от освободените и изхвърлени отрови и наслагвания. Това е сериозна оздравителна процедура. Изключително значимо е да пристъпите към нея отговорно, умишлено и да извършите подготовката без взаимни отстъпки и извъртане, в случай че желаете процедурата да има триумф и да не ви аргументи дискомфорт. Ако имате съществено заболяване на жлъчка или черен дроб, в случай че имате зараза, инфектиране, или каквото и да било друго по-сериозно недоволство – безусловно се консултирайте с лекуващия ви доктор с цел да сте сигурни дали този способ е подобаващ за Вас.

Необходими артикули:

  • Зелени кисели ябълки – към 10-15 кг
  • Цвекло – 2-3 кг
  • Лимонов сок /или сок от грейпфрут/
  • Около 300 мл. зехтин или друго студено пресовано масло
  • Зеле и моркови – що се касае за 1 салата
  • 2 пакета британска сол – или някакво друго очистително средство, по Ваш избор

Подготовка за пречистването – в продължение на 6 дни се пие по най-малко един литър сок от зелени кисели ябълки, малко цвекло и моркови. В ябълките има киселина, която омекотява камъните в жлъчката и черния дроб и това разрешава безпрепятственото им прекосяване през каналчетата. Ферментиращият резултат на ябълковия сок способства за разширението на каналчетата. Пийте ябълковия сок постепенно през целия ден, сред храненията. Избягвайте да го пиете директно преди хранене, в двата часа след главно хранене или вечер. Освен ябълковия сок, пийте и вода – сред литър и половина и два литра дневно. Можете да си изплаквате устата със сода за самун или да си миете зъбите на няколко пъти денем, с цел да не се повредят зъбите ви от ябълковата киселина.

В продължение на тези шест дни избягвайте студени храни и питиета – те изстудяват черния дроб и понижават резултата на прочистването. За да помогнете на черния дроб да се приготви за главната част на прочистването, би трябвало да се изключат храни от скотски генезис – месо, яйца, мляко, както и пържени храни.

Препоръчително е към 2 седмици преди пречистването да се премине на суровоядство (да не се одобряват никакви храни с скотски генезис, да не се приема храна, в която има консерванти и изкуствени добавки, да се заобикалят тестени и нишестени храни, както и бързата храна вид Макдоналдс, даже нищо в опаковка, да се изключат кафето и черния чай). Всяка заран на гладно и вечер преди лягане може да се пие леко топла вода с мед. Това в допълнение омекотява камъните в черния дроб и ще се избегнат възможни мъчителни чувства. Също така – заран на гладно може да се пие 2-3 супени лъжици зехтин с малко лимонен сок – това ще провокира обособяване на злобен сок от черния дроб и по този начин ще го приготви за самото филтриране , което много ще го натовари. И още – с цел да се откъртят по-лесно камъните може да се бяга всеки ден към 30 мин или да се вършат аеробни извършения с разтърсващ резултат. Непосредствено 2 дни преди пречистването не бива да се натоварва тялото, би трябвало да се заобикалят мощните страсти, изключително неприятните и би трябвало доста да се почива.

 Image result for gallstones bladder

Старайте се да не приемате медикаменти и витамини през 6-те дни на подготовка, с изключение на такива, които са безусловно нужни. Важно е да не се натоварва черният дроб с непотребна работа.

Препоръчително е на шестия ден да се направи клизма. Това обезпечава безпрепятственото прекосяване на камъните през отделителната система.

На 6-тия ден от подготовката изпийте цялото количество ябълков сок (един литър) сутринта. Ако усетите апетит, хапнете нещо леко. Под леко се схваща плод или зарзават и то пресни. Не яжте нищо (можете да пиете вода когато сте жадни) след 2 часа следобяд, с цел да нямате компликации с изхвърлянето на камъните.

След 14 часа започнете да загрявате региона на черния дроб с грейка (ел. възглавница). Около 16-17 часа си направете няколко клизми, за да освободите пътя на камъните, които ще се изхвърлят цяла нощ. Ако не можете да си вършиме клизми, изпийте авансово някаква билкова запарка или британска сол, с която да изчистите червата си /трябва сигурно да знаете, че тези разхлабителни ще ви подействат преди 18 часа. След това започнете непрекъснато да нагрявате черния дроб, топлината ще омекоти дроба и ще разшири каналчетата. Около 18-19 часа пригответе прясно изстискан лимонен сок и зехтин /равни количества от по 150-300 мл/, като е добре леко да ги загреете на водна баня до температурата на тялото. В 19 часа започнете да пиете на глътки лимон и зехтин до момента в който изпиете цялото количество и легнете. Продължете да загрявате дроба до момента в който лежите неподвижно. Може или да заспите или след час и половина да извършите няколко неща, с цел да помогнете на черния дроб да се почисти по-добре. Седнете върху пети, запушете лявата си ноздра с памук и започнете да дишате през дясната. Върху езика сложете малко пикантен пипер. Опитайте се да дишате постепенно и гладко, като умишлено се пробвате да движите диафрагмата. Всичко това ще възбуди черния дроб и той по дейно ще изхвърли камъните. Мислено може да си визиите по какъв начин излизат всички мръсотии и затлачвания. Между 1 и 3 през нощта може да усетите прилошаване и да ви се доходи до тоалетна или да ви се доповръща. Не се тормозете – това е тъй като в тези часове дробът ви работи най-усилено и всичките сили на организма са съсредоточени в него. За към най-много половин час всичко ще отмине. Може отново да си сложите на езика пикантен пипер и да подишате.

Понякога прилошаването е мощно, само че най-важното е да не се притеснявате. Всичко ще премине и просто би трябвало умерено да изчакате, да полежите и да останете неподвижен.

Ако не ви понася да пиете зехтин с лимон, може да ги замените с друго студено пресовано масло /ленено, конопено, слънчогледово, тиквено, сусамово…/ и със сок от грейпфрут. Действат еднообразно добре. Но каквото и масло да изберете, няма да ви е изключително прелестно да го изпиете. Ако ви е мъчно да пиете на глътки маслото, може да го смесите със сока в едно шише с капачка, да го разклатите и по този начин смесено да го изпиете съвсем едновременно. Но в този случай би трябвало по-късно да легнете и да стоите неподвижни най-малко 30 мин, с цел да може двете течности да се разделят на пластове в стомаха.

На другия ден станете в 6-7 часа. Направете си няколко клизми с урина или вода с малко сол и най-сетне с чиста вода. Ако не желаете с клизма тогава изпийте 1 пакет британска сол разперен в 1 чаша вода. Може и друго очистително, с което сте привикнали и знаете, че сигурно ще ви подейства. Целта е нито един камък да не остане затънал в дебелото черво, тъй като той бързо се засмуква назад и става по-лошо . Към 9-10 часа изпийте по-голямо количество сок от цвекло и ябълки, който в допълнение ще измие черния дроб. След час може да хапнете плод, а по късно и салата Метличка (зеле, цвекло и моркови). През целия този ден би трябвало да ядете само растителна храна. Месо и яйца може да хапнете чак след 3-4 дни. Тези храни извънредно доста затормозяват черния дроб. Също и кафето оказва доста неподходящо въздействие върху дроба. Не пийте кафе по време на подготовката, а също по този начин и няколко дни след това.

Необходимо е да се изхвърлят всички камъни от черния дроб. Това изисква няколко прочиствания. Те могат да бъдат правени на период от един месец. Важно е да се знае, че щом започнете да прочиствате черния дроб и жлъчката, би трябвало да продължите с прочистванията до момента в който при две поредни прочиствания не се изхвърлят никакви камъни. Ако оставите черния дроб на половина изчистен за по-дълъг интервал (повече от три месеца), това може да докара до по-голямо неразположение в сравнение с преди. Черният дроб ще стартира да действа по-ефективно скоро след първото пречистване. Болките ще намалеят, силата Ви ще се усили, а мисловната Ви активност ще се усъвършенства доста.

След известно време камъните от задната част на черния дроб ще се придвижат напред към двете основни чернодробни каналчета, което може да провокира появяването на всички предходни признаци. Това демонстрира, че са останали още камъни и те са подготвени да бъдат изхвърлени със идващото пречистване.

Когато се създадат няколко прочистващи процедури, ще усетите многочислени позитивни промени: кожата ще Ви се почисти от акне, екземи, петна, съвсем няма да се разболявате, грипът и вирусите ще минават през тялото ви неусетно, мислите и настроението Ви ще са по-положителни, ще имате повече сила за работа и почивката Ви ще е по-ефективна … Какво чакате?!?

Автор: Мартина Иванова

Инфо: www.svoizbor.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР