Поради авария на стратегически водопровод пред бл. 549 в ж.к.

...
Поради авария на стратегически водопровод пред бл. 549 в ж.к.
Коментари Харесай

Авария спря водоподоването в голям столичен квартал

П оради повреда на стратегически тръбопровод пред бл. 549 в ж.к. " Люлин " 5 се постанова непредвидено прекъсване на водоподаването към ж.к. " Люлин " микрорайони 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10 и ж.к. " Люлин - център ". Това се показва в

От там показват, че строителни екипи работят по премахване на повредата, а настояща информация в действително време можете да следите на виртуалния информативен център.

Кметът на регион " Люлин " Георги Тодоров изясни, че доста постоянно хората от региона се оплакват от честите прекъсвания, както на водоподаването, по този начин и на електропреносната мрежа. По думите му отвън всевъзможни метеорологични условия, като снеговалеж, дъжд и вятър, водата и електроподаването постоянно стопират. 

" Това, което от общината сме подхванали, е да организираме срещи с сдруженията, с цел да намерим казуса и да забележим по какъв начин може да пожелаеме повече интензивност от тяхна страна ", изясни кметът.

" Все още не ми е дадена информация, за какво водата и спряна и по кое време ще бъде пусната, а в районната администрация също нямаме вода ", сподели още той. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР