Поръчковото убийство, което бе предотвратено във Враца, е поръчано от

...
Поръчковото убийство, което бе предотвратено във Враца, е поръчано от
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за предотвратеното поръчково убийство във Враца! В дъното на всичко стои...

Поръчковото ликвидиране, което бе предотвратено във Враца, е поръчано от млада лесбийка от Мездра, която е желала да отстрани мъжа на обичаната си. Ромката поръчителка преди няколко месеца се залюбила с омъжена жена от Враца. Тя обаче отказвала да напусне брачна половинка си, защото той я издържал. Затова 29-годишната М. А. решила да поръча убийството му. По този мотив тя потърсила собствен другар, който наскоро излязъл от пандиза. 27-годишният мъж обаче отказал поръчката, макар че му били обещани 5000 лева, написа bulnews.bg.

Полицията схванала за проектите на лесбийката и в сряда изпратила служител на реда под прикритие, който се показал за нов наемник. В момента, в който му давала уговорената сума, циганката от Мездра била арестувана. Жената направила цялостни признания, като обяснила, че работила от обезсърчение и подчертала, че любовницата й няма никаква визия за мократа поръчка.

Заради чистото ѝ правосъдно минало, през вчерашния ден съдът я пусна под домакински арест. Ако бъде приета за отговорна, тя може да получи до 6 година затвор.

Работата по досъдебно произвеждане за склоняване към ликвидиране продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР