Поръчка за групова застраховка Живот“ срещу събития, свързани с живота,

...
Поръчка за групова застраховка Живот“ срещу събития, свързани с живота,
Коментари Харесай

15 хил. лева отиват за застраховка „Живот“ на бъдещите депутати

Поръчка за групова застраховка „ Живот “ против събития, свързани с живота, здравето или телесната целокупност на 240-те бъдещи народни представители от 45-то Народно заседание, разгласи основният секретар на Народно събрание Стефана Караславова.
Груповата застраховка покрива няколко съществени риска.
Срещу гибел в резултат на общо заболяване, вследствие акцидент - трудова и битова, в резултат на инфаркт или инсулт, настъпил при осъществяване на функционалностите на депутат, вследствие злоумишлени дейности от трети лица.
 Народно събрание през последните четири години - съревнование, ниско равнище на диспути, постоянен популизъм Народно събрание през последните четири години - съревнование, ниско равнище на диспути, постоянен популизъм
„ Трайно ниско доверие в 44-тото Народно заседание. Безспорен триумф на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз “. Така пол...
Срещу трайна загуба на продуктивност в резултат на акцидент – битова и трудова, в резултат на инфаркт или инсулт, в резултат на ПТП, на злоумишлени дейности на трети лица.
Срещу краткотрайна неработоспособност в резултат на общо заболяване, на акцидент, заравяне и транспортни разноски при гибел.
Общата застрахователна сума за всеки от бъдещите народни представители е в размер на 15 000 лв.. При настъпване на застрахователно събитие по покритите опасности, сумите, които се изплащат, са разнообразни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР