Снимки една до друга показват колко се е променил Cybertruck на Tesla спрямо оригиналния дизайн на Илън Мъск

...
Поръчащите на Tesla Cybertruck очакват с нетърпение своите превозни средства.Cybertrucks
Коментари Харесай

Поръчащите на Tesla Cybertruck очакват с нетърпение своите превозни средства.

Cybertrucks трябва да направят своите път към пътищата през следващите седмици.

Но снимките показват някои спекулации, че това, което купувачите получават, може да не е това, за което са се регистрирали.

Наскоро споделени изображения на дългоочакваната Tesla Cybertruck има някои купувачи и зрители, които спекулират, че противоречивото превозно средство ще изглежда малко по-различно от първоначалното предназначение.

Предполагаеми снимки и видеоклипове на Cybertruck се появяват онлайн, като някои хора предполагат, че Tesla изживява свой собствен "Instagram" срещу реалността".

Между своите панели от неръждаема стомана, интересни пропорции и други странности, дизайнът на Cybertruck има експерти от индустрията, които се чешат по главите.

И напоследък изглежда, че най-скорошните проблясъци на Cybertruck леко се отклоняват от футуристичните образи, които светът за първи път видя на камиона.

Някои от острите ъглите изглеждат различни, колелата със сигурност са променени и каросерията може да не е толкова здрава, колкото изглеждаше преди. Това показва, че купувачите на Cybertruck все още не знаят точно в какво се захващат, с толкова малко налична информация за спецификациите и несигурност относно ценообразуването и сроковете за доставка.

Мнозина придирват всеки поглед към превозното средство, което може да получи преди да пристигне, особено по отношение на багажника и пилотската кабина. Някои смятат, предвид най-новите дизайнерски решения, че Cybertruck може винаги да изглежда малко по-нестабилен и пълен с пръстови отпечатъци.

Независимо от това, не е необичайно днешните изображения на Cybertruck да се различават леко от публикуваните по-рано снимки . Изглежда, че Cybertruck е преминал през редица повторения на дизайна, дори преди прословутото му разкриване през 2019 г.

Уолтър Айзъксън, който работи върху нова биография на Илон Мъск, наскоро публикува изображения, които изглежда показват ранни дизайни на Cybertruck . Тези дизайни изглеждаха с повече извивки и традиционни характеристики на автомобилния дизайн от елегантните, ъглови прототипи напоследък.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Някои неща относно трапецовидното превозно средство останаха доста последователни, тъй като пазарът чака пристигането му, като големината и дължината му.

Предполага се Cybertruck най-накрая да си проправи път към купувачите този месец, но не е малко вероятно това ще има още едно забавяне.

Залозите са наистина високи за Мъск да направи Cybertruck правилния, особено като се има предвид, че това е първият набег на лидера на пазара на EV в най-конкурентния сегмент на превозни средства в страната.

< p>Конкурентни продукти като F-150 Lightning, Rivian R1T и предстоящите електрически пикапи Ram 1500 и Silverado разпространиха богатството от налични клиенти.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР