Популярното риалити Ергенът почти преполови първия си сезон. В шоуто

...
Популярното риалити Ергенът почти преполови първия си сезон. В шоуто
Коментари Харесай

Тази ли е най-злобната и дразнеща участничка в Ергенът?

Популярното риалити " Ергенът " съвсем преполови първия си сезон. В шоуто има няколко стойностни дами, участват и такива, за които феновете се питат за какво вземат участие, откакто са толкоз незабележими.

Всички обаче са уверени, че има една участничка, която нервира всички. Това е Людмила, която най-малко съгласно видяното досега е злобна жена, която не стопира да злослови зад тила на най-близките си, написа Флагман.

" Явно някой я е излъгал, че има хубава усмивка и не спря да си демонстрира зъбите. Но това се претърпява. Тази жена не може да скрие злобата си поради неполучената, само че по този начин мечтана целувка от Виктор ", написа във фейсбук една от зрителките Мария Ангелова.

" Тази е супер надменна ", безапелационна е Петя Петрова. " На срещата й с Виктор единствено тя се забавляваше. Той даже не сподели заинтригуваност, очевидно се отегчи и се мъчеше най-малко да е общителен ", добавя Мари Петрова.

Людмила твърди, че е на 29 години от София и ръководи онлайн магазин за дамска мода. На представянето си разгласи, че най-вече се гордее с естествената си хубост, поради което постоянно " предизвикала злоба измежду останалите дами ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР