Популярното приложение излиза за Android и iOS устройстваНовата игра Tetris

...
Популярното приложение излиза за Android и iOS устройстваНовата игра Tetris
Коментари Харесай

Мобилен Tetris Royale поддържа онлайн игра със 100 души

Популярното приложение излиза за Android и iOS устройства

Новата игра Tetris Royale включва разнообразни режими, включително спортен за 100 души (снимка: Tetris / Facebook)

Ако не можете да си позволите Nintendo Switch или просто видео игрите не са измежду вашите занимания, евентуално ще се зарадвате да научите, че една от най-пристрастяващите игри – Tetris 99 – излиза във версия за мобилни устройства.

N3TWORK се е обединила с The Tetris Company, с цел да пуснат играта Tetris Royale извънредно на Android и iOS устройства по целия свят, като се изключи Китай, излиза наяве от публично известие на разработчика.

Основната разлика сред двете (конзолната и мобилната версия) е, че мобилната игра ще разреши до 100 играчи да се конкурират между тях онлайн, в специфични арени, както и на всеки да се състезава с хиляди други играчи.
още по тематиката
Новата игра се назовава Tetris Royale и включва и разнообразни режими, с изключение на спортните, където всеки сезон играчите ще се пробват да изминат своя път към върха на класациите.

Например, играчите могат да завършат ежедневните си провокации, до момента в който се конкурират в Tetris Royale, да печелят награди като варианти за персонализиране, „ power-ups ” и бустери, които ще бъдат потребни в борба.

Соло режим „ Маратон ” също е разполагаем, тъй че играчите да могат да упражняват своите тетрис умения самостоятелно, дружно с режим на солидни ежедневни надпревари с хиляди други играчи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР