Популярният в спортните среди журналист Станимир Бакалов е най-вероятният заместник

...
Популярният в спортните среди журналист Станимир Бакалов е най-вероятният заместник
Коментари Харесай

Спортен журналист сяда на стола на Слави Трифонов: Приликата на Станимир Бакалов с Дългия е една от причините за евентуалния старт на „Шоуто на Стани”

Популярният в спортните среди публицист Станимир Бакалов е най-вероятният заместител на Слави Трифонов на телевизионния екран. Две продуцентски къщи към този момент са в напреднали договаряния със настоящия водещ на набиращото все по огромна известност спортното предаване по Евроком – „ Дискусионен клуб Спорт ”.
Бакалов е впечатлил, с изключение на с сполучливия си рейтингов артикул в частната телевизия, и с опита си в връзката си с посетители, способността си да ги подготвя да дават най-хубавото от себе си, с помощта на позитивната си настройка и пристрастеност в диалога, и най-много с умеенето си да прави телевизионно шоу.

Спортният публицист, който е работил зад кадър в редица небезизвестни частни телевизионни продукции, е имал сходно предложение още преди време да прави вечерно шоу в телевизия Евроком.
Той е привлякъл вниманието на продуцентските къщи и с огромната си аналогия със Слави Трифонов, което е наклонило везните за концепцията в негово лице да се откри подобаващ водещ на към този момент оставащата празна ниша на телевизионния пазар.
Медийни специалисти са на мнение, че едно ново лице може да възроди интереса към вечерно токшоу с посетители и балет, което да запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото овакантяване след 19 години на ефир.

Евентуалната продукция доста е евентуално да се споделя „ Шоуто на Стани ” и ще включва балет, атрактивни скечове, гостувания на спортисти, музиканти, артисти, културни дейци и общественици. Обмисля се разновидността Станимир Бакалов да бъде главен водещ в първата част на предаването, а във втората потвърдени комици или специалисти да запълват програмата с атрактивни комедийни детайли или да бъдат наранени съществени публични тематики от всекидневието ни.
Засега не е ясно и малкия екран, която ще излъчва предаването, само че по-вероятно е това да бъде „ Евроком ”.
След като Дългия разгласи, че поставя завършек на „ Шоуто на Слави ”, доста родни продуценти се размечтаха да заемат мястото му с сходна продукция.

А в общественото пространство започнаха да се спрягат като кандидати да седнат на стола на Слави Трифонов редица известни лица като Димитър Рачков, Къци Вапцаров, Краси Радков, „ Комиците ” и Любомир Нейков, Орлин Павлов, Иван и Андрей, та даже Влади Въргала.
Независимо от тези гръмки имена в последна сметка продуцентите са разкрили в лицето на спортния водещ Станимир Бакалов най-удачен заместител на Слави и скоропостижно продължение на вечерно токшоу със основаване на положително въодушевление с доста музика, закачки и присъединяване на именити спортисти и други известни персони в него.
Инфо: Блиц Спорт

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР