Популярният певец Ник Джонас, най-младият член на групата Jonas Brothers,

...
Популярният певец Ник Джонас, най-младият член на групата Jonas Brothers,
Коментари Харесай

Ник Джонас Ще Бъде Треньор В “гласът”

Популярният артист Ник Джонас, най-младият член на групата Jonas Brothers, ще влезе в ролята на треньор в риалити предаването The Voice. Съпругът на Приянка Чопра ще заеме мястото на Гуен Стефани, която от тази есен пък попълни овакантения от Адам Лавин стол.

“Развълнуван съм, че ще стана част от фамилията на The Voice. Това е страховит екип от човеци и нямам самообладание да оказа помощ на тези актьори да изградят и намерят неповторимите си гласове”, сподели Ник в изявление с Елън Дедженеръс.

„ Като член на една от най-оборотните поп групи, Ник сполучливо направлява във всички аспекти на музикалната промишленост. Развълнувани сме да забележим Ник да съобщи знанията си на новите актьори “, сподели и Мередит Ар, част от управлението на NBC Entertainment, която стои зад The Voice. Епизодите с присъединяване на Джонас ще бъдат предавани от пролетта.

Припомняме, че Лавин се отдръпна от The Voice в края на месец май. Това постави завършек на осемгодишната му кариера в предаването. Въпреки че натоварения график на фронтмена на Maroon 5 бе посочен като публична причина за отдръпването му от шоуто, неназовани източници на сп. People споделят, че артистът е несъгласен с част от измененията в регламента на шоуто. По-конкретно с опцията нито един от неговите реализатори да не доближи до концертите онлайн.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР