Популярният моден бранд Victoria`s Secret нае първия си трансджендър модел.

...
Популярният моден бранд Victoria`s Secret нае първия си трансджендър модел.
Коментари Харесай

Вижте първия трансджендър ангел на Victoria`s Secret /снимки/

Популярният фешън бранд Victoria`s Secret нае първия си трансджендър модел. Това е бразилката Валентина Сампайо, която сама се похвали в обществените мрежи, че е част от новата фотосесия на VS Pink, част от компанията.
Красавицата, която ще остане вечно в стилната история и като първия трансджендър модел, красил корицата на Vogue, получи поддръжка от сънародничката си Лаис Рибейро, чийто статут я нарежда измежду ангелите на Victoria`s Secret.
Новината за присъединяване на Сампайо във въпросната фотосесия идва броени дни, откакто се разшумя, че ниският рейтинг поставя завършек на годишното шоу на компанията във типа, в който го познаваме, написа "Монитор ".
„ От 2019 година натам ще се фокусираме върху основаването на динамично наличие и различен вид събитие, което ще доближава до нашите консуматори на платформи по метод, по който ще надскочим границите на световната цифрова ера “, споделят от Victoria`s Secret, с което дават знак, че ревюто им евентуално няма да бъде повече предавано по малкия екран и ще търси новия си дом онлайн.
Назначаването на Валентина Сампайо служи и за коригиране на имиджа, поради недоволството, което провокира изявление на маркетинговия шеф на компанията от преди по-малко от година. В него той изяснява, че по-пълните и трансджендър моделите не подхождат „ фантазията “, която Victoria`s Secret се пробва да пресъздаде със своето шоу.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР