Популярният бенчмарк AnTuTu публикува ежемесечния топ-10 на най-мощните смартфони за

...
Популярният бенчмарк AnTuTu публикува ежемесечния топ-10 на най-мощните смартфони за
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9+ оглави топ-10 рейтинга на AnTuTu за най-мощните смартфони за месец март

Популярният бенчмарк AnTuTu разгласява ежемесечния топ-10 на най-мощните смарт телефони за месец април, ръководен от телефона на южнокорейската корпорация.
Според AnTuTu , най-мощният смарт телефон в средата на месец април е Samsung Galaxy S9+ , а след него, със напълно дребна разлика се подрежда Galaxy S9 . На трето място в новата ранглиста се намира Huawei Mate 10 Pro .



Четвъртата позиция е за телефона Mate 10, а челната петица завършва Huawei View V10.

На шесто място в този рейтинг е класиран OnePlus 5T. Веднага след него, на седма позиция се намира OnePlus 5. Осмото и деветото място са надлежно за моделите Nubia Z17 и Z17s и на последно място в тази ранглиста се намира флагманът Xiaomi Mi 6.

Всички смарт телефони от тази ранглиста употребяват системите-върху-чипа Snapdragon 845, Snapdragon 835 или HiSilicon Kirin 970.



AnTuTu е китайски и класираните смарт телефони са от китайския пазар. А това значи, че Galaxy S9 и Galaxy S9+ при започване на класацията употребяват Snapdragon 845, а не Exynos 9810, който се употребява от телефоните, продавани в Европа и Съединени американски щати.

Остава да прибавим, че в рейтинга са включени Android смарт телефоните тествани в AnTuTu за интервала от 1 март до 31 март 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР