Популярната докторка Неделя Щонова пак разплака мрежата със сърцераздирателен пост,

...
Популярната докторка Неделя Щонова пак разплака мрежата със сърцераздирателен пост,
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова накара всички да плачат с тази разтърсваща история

Популярната докторка Неделя Щонова отново разплака мрежата със трогателен пост, в който този път не тя е основната героиня. Става дума за стара жена, която заделила от средствата, с които претърпява, с цел да направи нещо особено.

„ Днес, сутринта, имам работна среща в едно кафе. По някое време пред масичката минава една напълно непозната жена, обръща одухотвореното си лице към мен, разпознава ме, изпълва се с забележима наслада и цяла сияеща, внимателно пристъпя напред. Станах незабавно, поех ръката й, а тя сепнато проговаря:

– Извинете, че Ви безпокоя… Така съм щастлива да Ви видя онлайн. Вдъхвате ми убеденост и сила… винаги… носите ми религия и знание, всякога, щом Ви видя на екрана. Помагате ми да превъзмогвам страховете си. Току-що си взех пенсията, в този момент имам парички в чантата, апелирам Ви, дано платя тази Ваша сметка – споделя тя и показва масичката. – Изпитвам потребност да направя нещо, въпреки и нещо мъничко за Вас, тъй като Вие вършиме толкоз доста, с цел да живеем живот с религия и без обезсърчение.

Казвам се Стояна, имам празник, ставам на 70 години, майка ми, която е на 93 години получи инсулт и в този момент се грижа за нея. Но всяка Божествена среща с Вас ми дава сили да се оправям, апелирам, позволете ми да платя сметката Ви, в този момент имам парички… одеве си взех пенсията. Вие и Ваклуш Толев ми помагате да разбирам живота по-добре и да съзнавам всеки ден как болежка, която не е станала мъдрост, е страдалчество, а болежка, която е станала мъдрост, е сияние…

Разплаках се… беше нереално… няма Холивуд, няма елитни сценаристи и телевизионни монтажи… Това, което същинският живот може да предложи… го няма на никое място! Беше Божествено усещане… живеем си ние, хора положителни, в това тленно тяло… само че като че ли колкото повече човек осъзнава своята лична духовна природа… толкоз повече схваща, че вечността е за положителното.. за любящите души, че смисълът е в това, да си оказваме помощ, да даваме, да служим.

Всичките ни запаси за справяне не са вън, в материалния свят. Те са вътре в нас. Прекрасно е да си даваме тази религия, да развиваме в себе си освен духът на здравето, само че и духът на себеотдаването. Като вливаме повече слънчева светлина и вяра в хората… и в чудото на живота. А даже в тоя оскотял свят… това да звучи като наивна мечта… Та нали фантазиите преднамерено са с по-голям размер, с цел да можем да растем в тях… Нали?! “, написа доктор Щонова в поста си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР