Попиконата Мадона отново скандализира феновете си с начина на обличане

...
Попиконата Мадона отново скандализира феновете си с начина на обличане
Коментари Харесай

Мадона лъсна по гащи на СНИМКА 18+, забрави си полата

Попиконата Мадона още веднъж скандализира почитателите си с метода на обличане или по-точни неналичието на такова. Въпреки 64-годишната си възраст тя не стопира да прави опити със скандалния си имидж и да го поддържа.

Мадона се старае да излъчва чудатост, а също по този начин е за всички е известно, че е огромна почитателка на естетичната хирургия – съгласно нейни близки, тя се е подложила на повече от 50 интервенции досега, макар че тя удостоверява единствено за 5 такива.

Все отново, на всички е ясно, че с цел да наподобява по този метод на 64 години е в резултат на голям брой инжекции с ботокс, хиалурон, интервенции и козметолози.

Кралицата на попа също по този начин е и кралица на шокирането и всяко нейно фото в обществените мрежи е същинска сензация. Разбира се и този път тя не изневери на стила си и разгласява фотоси, на които е по гащи и е не запомнила полата си.

 

На скандалните снимки тя е с тъмна коса и е с тениска без ръкави, която е в непокорен и рок енд жанр.

 

Тя споделя, че прекарва най-малко 5 часа в залата и резултатът несъмнено е, че не малко млади девойки могат да й завидят на фигурата.

При предходното скандализиране на обществото, Мадона излезе с мъж, който бе с 41 години по-млад от нея.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Мадона гащи пола попикона поп икона скандал пластична хирургия new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР