Попфолк певицата вързала тенекия на кръчма в Нидерландия. Звездата искала

...
Попфолк певицата вързала тенекия на кръчма в Нидерландия. Звездата искала
Коментари Харесай

Андреа върза тенекия в Нидерландия, няма да повярвате защо

Попфолк певицата вързала тенекиена кутия на механа в Нидерландия. Звездата желала аероплан с излаз за звезди. Чалга певицата дала обещание да пее, взела даже и капаро за това. В последния миг русокосата изпълнителка отказала да поеме присъединяване. Това описа организаторката му Глория Йорданова.

" Причината, заради която певицата отказала да пее в Нидерландия, била напряко неуместна ", изясни Глория. „ Каза, че няма по какъв начин да лети в нискобюджетен аероплан, изясни, че тя била звезда от висок сан и трябвало самолетът да има излаз за звезди. Говореше за това, че нямало по какъв начин да пътува с рейс. И макар че ѝ обясних, че на летището ще я чака водач, че ще бъде закарана до клуба, тя ми затвори телефона и изчезна “, описа Глория.

Всичко почнало преди няколко месеца. Йорданова, която поддържала близки връзки с, имала предпочитание да ѝ помогне. „ Съжалявах я за всичко, което ѝ се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те през цялото време имаха терзания ", описа Глория.

" Питаха ме дали няма да стане както с прословутото ѝ осъществяване, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред “, добави организаторката. Както трябвало, още преди месец била получила капаро за уговорката.

След което спряла да си подвига телефона, няколко пъти била помолена да си изпрати документите, с цел да ѝ бъдат купени билетите, а тя ги изпратила безусловно ден преди полета. „ Накрая, в деня на присъединяване, ми се обади и сподели, че няма да пътува “, изясни Глория, представена от

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР