Попфолк певицата Мария е свикнала на висок стандарт и гледа

...
Попфолк певицата Мария е свикнала на висок стандарт и гледа
Коментари Харесай

Стана ясно кой е потайният мъж в живота на Мария

Попфолк певицата Мария е привикнала на висок стандарт и гледа да не го губи. След като Християн Гущеров я заряза, тя си откри различен източник на финанси.

Мария върти обич със 60-годишен. Става въпрос за Ангел Тенев. Той се занимава с експорт на месни артикули, заради което е прочут като Ангел Свинаря.

Връзката на двамата датира от пролетта. Още не живеят дружно, само че споделят всичко друго. Мария разкри във ВИП Брадър, че актуалният ѝ любим е най-хубавият и стойностен мъж, с който в миналото е била. Той бил голям благородник и я уважавал до болежка.

Певицата си изпати цели два пъти преди този момент. Тя бе омъжена за богаташите Митко Андонов и Християн Гущеров, които ѝ осигуриха висок стандарт, само че се отнасяха с нея надменно.

Ангел Свинаря обаче е от остарялата школа и това си проличава освен поради високата му възраст. Той е трансферирал 60-те, само че демонстрира на обичаната си що е то същински мъж. Ангел всяка заран я събуждал със закуска в леглото и топла целувка.

Той пръскал луди пари по техни екскурзии из България и чужбина. Освен това и самият му темперамент бил доста мил, написа седмичник. Постоянно я изненадвал с благи жестове и в никакъв случай не ѝ повишавал звук. Всичко това се харесвало на Мара Отварачката, тъй като до момента тя била привикнала мъжете да са груби с нея и да не я почитат.

Разбирайки, че има и различен типаж мъже, тя се почувствала доста уютно и почнала да му подмята подмятания за съществено обвързване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР