Попфолк певецът Константин влиза в ново амплоа. Популярният изпълнител създава

...
Попфолк певецът Константин влиза в ново амплоа. Популярният изпълнител създава
Коментари Харесай

Попфолк певецът Константин влиза в ново амплоа: Ще има еротично шоу

Попфолк артистът Константин влиза в ново амплоа. Популярният реализатор основава свое лично еротично шоу, което е кръстил " Ангелите на Константин “. Не какъв да е различен, а точно носителката на купата " Мис Силикон “ Анна Мария Чернева ще влезе в ролята на един от секси ангелите.

Стриптийз 

Популярният с възприятието си за комизъм артист ще влезе в ролята на чичо Чарли, обясниха пред " Телеграф “ от екипа на артиста. Разбира се, шоуто ще се вихри в клуба му един път в седмицата. Един от облиците на ангел ще бъде изигран от провокативната Анна Мария Чернева. " Съгласих се незабавно да вземам участие в това. Стори ми се доста прелестно. Като професионална актриса за мен няма никакво значение каква ще е ролята ми. Мога да играя и ангел, и демон “, сподели пред " Телеграф “ Чернева. Преди години брюнетката нашумя към присъединяване си в сериала на Нова " София ден нощ “, в този момент ще се вихри на сцената в провокативно еротично облекло. Освен нея в клуба на Ангелите на Коцето влизат още 5 хубавици. Те ще танцуват, ще се събличат, а танците им ще бъдат на ръба на еротиката и стриптийза. 

Злато 

Първото празненство ще се състои единствено след седмица. Костюмите, които включват и огромни благ крила от злато, както и целия атрибут за него са изцяло готови. Хореографията е конкретизирана, прибавиха още от екипа на артиста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР