Попфолк легендата Цветелина се изявява на ново поприще- изпява стиховете

...
Попфолк легендата Цветелина се изявява на ново поприще- изпява стиховете
Коментари Харесай

Сестрата на Екстра Нина възпя COVID-19 в аудио книга

Попфолк легендата Цветелина се изявява на ново поприще- изпява стиховете за борбата с ковид и ги сплотява в аудио книга, която кръщава „ Прехода “.

" Вдъхнових се от компликациите пред които ни изправи пандемията, започнах да пиша послания в стихотворна форма, които дават отговор навръх момента, който претърпяваме. Стиховете са подбудени от контактите ми като арт терапевт и психолог с потърсилите ме за съвет и помощ “, споделя Цветелина.

В продължение на 101 дни поетесата зарежда виртуалното пространство с кураж, Надежда, Любов и оптимизъм. Посланията са в стихотворна форма, които имат своята поредна разказвателна история, въвеждаща ни в Новата Земя и Новото Небе, за които  езотериците приказват от години. За Пътя на Духа към Душата за ЕдинЕние и на разсъдък и сърце, което прави човек повсеместен и цялостен с живот. Тези послания ненадейно и за нея се трансформират в аудио книга с музикален фонд на акустична китара. Цветелина извършва стиховете под съпровода на китариста Самуил Гелев.

„ Преходът “ е първата по рода си книга, в която са обединени стихове за ковид изпълнявани от певицицата и събрани на едно място. „ Аудио книгата е повече от терапия. Тя  е мощен енергиен заряд за съзнателен благополучен ден и живот. Това не е медитация. Посланията имат за цел да ви разсънят за живот в целостта на вашата същинска същина “, споделя Цветелина, която преди години се отхвърля от попфолка и се насочи към националната музика. След това остави пеенето на втори проект и сега работи като персонален психолог, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР