Попфолк жанра от години се свързва с разврат, а представителките

...
Попфолк жанра от години се свързва с разврат, а представителките
Коментари Харесай

Фолк певица се появи по бельо на участие в Добрич

Попфолк жанра от години се свързва с разврат, а представителките в сектора минават всевъзможни граници при облеклата си. Много от тях обичат да си снимат интимни елементи от тялото, а на участия сякаш несъзнателно им изкачат гърдите от изрязаното деколте.

Има една млада певица в сектора, която поставя всички колежки в дребния си джоб и върви гола на участията си. По долни дрехи се появи да пее в нощен клуб в Добрич.

Става въпрос за певицата Ванеса, която се подвизава под псевдонима Малката. Тя е от каталога на скандалния композитор Николай Пашев, апетитен за един от виновниците за психическия срив на починалия Денис Теофиков.

Неговата певица се разсъблича на сцената и до момента в който едни виждат съблазън, други са потресени от вулгарните дрипи, с които се навлича напористата звезда. Прави усещане, че певицата показва вулгарни държание откогато е в каталога на Пашев, преди този момент е посочена за възпитано момиче. Явно това са някакви условия от продуцента към изпълнителя.

Наши източници издават, че композиторът съзнателно кара артистите си да демонстрират гола гръд, а тоалетите им да са "взети назаем " от някой стриптийз бар. Не инцидентно и певицата Данна, която няма още 18 години, се натъпка със силикон.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР