Попфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след

...
Попфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след
Коментари Харесай

Орхан Мурад защити дъщеря си Сузи: За да станеш известен, тръгваш с провокация

Попфолк изпълнителят Орхан Мурад отбрани 14-годишната си щерка Сузи след скандалното видео към нейна ария, което провокира голям брой мнения в обществените мрежи.

Мнозина са на мнение, че визията и държанието й в клипа не отиват на възрастта й.

Сузи и татко й обаче акцентираха, че в клипа тя играе роля.

„ Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво значат? В живота е напълно различен човек”, акцентира Орхан Мурад в предаването „ Тази неделя” по bTV.

Той означи, че е осведомен със наличието на клипа, и знае, че в него има „ туърквания и това, което се прави в съвсем всички клипове и песни както на западните реализатори, по този начин и на българските, тъй като ние сме неясно сходство и огледало на това, което се случва в същинския шоубизнес”.

„ Сузи работи извънредно без значение от мен. Тя не се преценява даже и с моите музикални препоръки, за жалост. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален потенциал и да работим дружно във връзка с текстове и на всичко”, акцентира Орхан Мурад.

--> На собствен ред Сузи акцентира, че не чете мненията за себе си в интернет. „ Имам доста по-важни работи от това да чета мнения и да се въздействам от нечие мнение”, означи тя. „ В клипа съм актьор, играя роля”, акцентира 14-годишната изпълнителка.

„ В учебното заведение, което съм учила до момента, ми се кефят, поздравиха ме персонално и много се радват, сподели Сузи, като татко й добави, че доста реализатори също са я поздравили за песента.

„ Така се прави – с цел да стане прочут човек в България, дори и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, в случай че решиш, може да започнеш да възпитаваш”, безапелационен беше Орхан Мурад.

„ Целият проблем на страната е, че Орхан Мурад не може да види щерка му какво прави ли? С какво клипът е по-скандален от клиповете на другите реализатори в този жанр”, попита той.

По думите му и медиите са отговорни за налагането на този жанр на работа, изключително в младежкия род.

„ Провокацията е единственият метод да станеш прочут, след което към този момент да правиш хубави неща”, повтори той.

„ Аз не съм педагог, не дисциплинирам нечии деца, по-скоро го върша, тъй като по този начин са ми споделили, там съм актьор. Който ме познава, знае, че не съм дивата скандална персона. Аз съм добродушно момиче, което съумява и си реализира задачите с много труд и голямо желание”, уточни и Сузи.

Баща й я разказа като прелестно, мъдро, културно и надарено дете, което е взело участие в доста благотворителни начинания.

Сузи беше безапелационна, че няма корекции по себе си, а татко й посочи, че й не разрешава и татуировки. Майката на Сузи също харесала клипа.

Идоли нямам, призна дъщерята на Орхан Мурад. Разкри още, че се възхищава на Риана, Бионсе и Шакира, харесва и Гери Никол, която също я поздравила за песента.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР