Попечителство върху детето на убития кардиолог поиска майката на 38-годишната

...
Попечителство върху детето на убития кардиолог поиска майката на 38-годишната
Коментари Харесай

Обрат в Крит! Майката на фаталната Деси иска да отнеме родителските права на дъщеря си

Попечителство върху детето на убития кардиолог изиска майката на 38-годишната Деси и баба на 3-годишното дете, която също живее в Сития на остров Крит. Искането е подадена пред първоинстанционния съд на Ласити, като в него бабата упорства за премахване на родителските права от майката върху детето, написа " Български вести ".

Казусът ще бъде разискван в петък сутринта. До момента няма постъпило искане от родственици на бащата по този проблем. Брат муна 62-годишния доктор живее в Атина, а сестра му в Макригиалос. Ето за какво главният преобладаващ човек, който претендира за попечителството на детето, което е на доста сензитивна възраст и не знае какво се е случило и несъмнено е в центъра на вниманието, като правоприемник на лекаря, се нуждае от отбрана.

Кардиологът не е поддържал тесни връзки с околните си, за които се твърди, че не са били съгласни с неговия персонален избор да се ожени за българка. В същото време стана ясно, че бабата Иванка е знаела за връзката на щерка си с българина Красимир Карчев, само че няма фактиуличаващи я в познание на закононарушението. Остава да се види реакцията от страна на роднините на убития и решение, което ще вземе съда в петък.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР