Поп сензацията Лейди Гага възнамерява да си даде почивка и

...
Поп сензацията Лейди Гага възнамерява да си даде почивка и
Коментари Харесай

Лейди Гага си дава почивка от музикалната сцена

Поп сензацията Лейди Гага има намерение да си даде отмора и да се отдръпна от музикалната сцена за неустановен интервал от време след края на турнето си Joanne. За новината заяви самата певица по време на конференция на Филмовия фестивал в Торонто, където бе показан документалният филм за нея – Gaga: Five Foot Two, продуциран от Netflix.
 Представлението й на Супербол завоюва „ Еми “ Представлението й на Супербол завоюва „ Еми “
Хитовата изпълнителка, чието същинско име и Стефани Джерманота, краткотрайно ще прекрати кариерата си през декември тази година, когато е последната дата от Joanne (Джоан), което е и заглавието на най-новия й пети албум. Той носи името на вуйна й по бащина линия, която умряла, когато Гага била на 19 години.

“Ще си взема отмора, не знам какъв брой дълго. Това не значи, че няма повече да създавам. Не значи, че и сега не работя по нещо. За мен постоянно ще остане най-важното нещо на света да развличам хората и да ги карам да се усещат щастливи ”, съобщи поп звездата на конференцията и посочи, че отдръпването й е подбудено от потребност “да забави малко темпото, с цел да се лекува от хронична болежка ”.

По думите на изпълнителката сега всичко е наред, само че въпреки всичко е мъчно и ненапълно освобождаващо. “В мен има детайл, доста мощна част, която има вяра, че болката е микрофон. Тя не може да ти повлияе в случай че не я трансформираш в нещо положително ”, изяснява още Лейди Гага.

Новината за краткотрайното отдръпване от музикалната сцена на 32-годишната певица идва единствено седмица, откакто се наложи да анулира концерта си в Монреал поради ларингит и зараза на дихателните пътища.

През годините изпълнителката на Born This Way е водила борби с меланхолия, хранителни разстройства и хронични болести. Въпреки това тя постоянно е успявала да ги пребори и кариерата й продължава към този момент съвсем десетилетие.

Друга вест, обвързвана с Лейди Гага зарадва милионите й почитатели по света. Вчера станаха ясни спечелилите от над 40 категории за креативност на премиите “Еми ”, където беше номинирано в 6 от тях нейното зрелище по-рано тази година на най-гледаното телевизионни събитие в Америка Супербол. Шоуто на настоящата изпълнителка съумя да грабне един приз в категорията “Отличаващ се светлинен дизайн и шеф на осветлението ”. Самата Гага обаче не е отличена, защото не е акредитирана като участник в основаването на дизайна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР